Sorana Cîrstea, nemulţumită de carantina strictă impusă de organizatorii Australian Open

Organizatorii Australian Open au anunţat sâmbătă că niciun caz de infectare cu noul coronavirus nu a fost înregistrat la testele efectuate în grupul de jucători carantinaţi la Adelaide, între care se numără şi Simona Halep.

17 ian. 2021, 14:16
Sorana Cîrstea, nemulţumită de carantina strictă impusă de organizatorii Australian Open

Sorana Cîrstea este nemulţumită de carantina strictă impusă de organizatorii Australian Open impusă unui număr de 47 de participanţi la competiţie, care s-au aflat în două avioane care au sosit în acest weekend la Melbourne şi în care au fost depistate mai cazuri cazuri pozitive la Covid-19.

„Ceea ce nu înţeleg este de ce nu ni s-a spus că dacă o persoană din avion este pozitivă va trebui să fim izolaţi. M-aş fi gândit de două ori înainte să vin aici”, a scris Sorana Cîrstea pe contul său de Twitter, adăugând: „Dacă ne-ar fi informat în legătură cu această regulă înainte, nu aş mai fi jucat în Australia. Aş fi rămas acasă”.

Sorana Cîrstea, nemulţumită de carantina de la Australian Open

Conform presei australiene, trei dintre pasagerii care s-au aflat în zborurile venite de la Los Angeles şi Abu Dhabi au fost depistaţi pozitiv la Covid-19 sâmbătă, imediat după sosirea la Melbourne, iar un alt patru caz a fost detectat duminică, fiind vorba de un membru al unei echipe de televiziune care a călătorit la bordul avionului care a sosit din California.

Niciun jucător aflat în cele două avioane nu este pozitiv, însă unul dintre cei infectaţi este Sylvain Bruneau, antrenorul canadiencei de origine română Bianca Andreescu, precizează Reuters.

Directorul Australian Open, Craig Tiley, a subliniat că, în ciuda tuturor acestor probleme, primul turneu de Mare Şlem al anului îşi va menţine actualele date de disputate (8-21 februarie).

Citeşte şi: CSM Bucureşti, prestaţie dezastruoasă în Liga Campionilor. „Tigroaicele” au suferit a treia înfrângere consecutivă


loading...