Sorana Cîrstea s-a calificat lejer în turul doi la Eastbourne. Li se alătură astfel Simonei Halep şi Monicăi Niculescu

Sorana Cîrstea, după ce a pătruns pe tabloul principal la Eastbourne din postura de lucky loser, s-a calificat luni fără probleme în turul secund al competiţiei.

26 iun. 2017, 11:30
Sorana Cîrstea s-a calificat lejer în turul doi la Eastbourne. Li se alătură astfel Simonei Halep şi Monicăi Niculescu

Simona Halep, clasată pe locul 62 în clasamentul WTA, a trecut cu 6-3, 6-2 de Katerina Siniakova, în mai puțin de o oră de joc și urmează să o întâlnească marţi, în turul secund, pe favorita nr. 5, britanica Johanna Konta.

Citeşte şi Clasamentul WTA, cu o săptămână înainte de Wimbledon. Care este Top 5 al jucătoarelor din România

Sorana a avut probleme doar în primul game al meciului, atunci când și-a cedat singura dată serviciu. Aceasta a revenit însă cu un re-break, iar, apoi, s-a desprins la 4-2, adjucându-și ulterior și manșa, cu 6-3. În partea a doua, Sorana a făcut break-ul în game-ul al treilea, pentru ca apoi să se desprindă rapid la 5-1. În cele din urmă, ea a câștigat și setul secund cu 6-2, după ce, la minge de meci, adversara a alunecat și s-a accidentat.

Meciurile din turul secund au loc marţi, în programul zilei figurând toate cele trei românce: Simona Halep-Yingying Duan, Sorana Cîrstea-Johanna Konta şi Monica Niculescu-Petra Kvitova.