Sorana Cîrstea va juca în turul trei la US Open cu Taylor Townsend. Cum a comentat eliminarea Simonei Halep

Sorana Cîrstea, singura reprezentantă a României rămasă pe tabloul feminin al turneului de tenis de la US Open 2013, va evolua contra lui Taylor Townsend, chiar jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep.

30 aug. 2019, 07:15
Sorana Cîrstea va juca în turul trei la US Open cu Taylor Townsend. Cum a comentat eliminarea Simonei Halep

Sorana Cîrstea a vorbit mai întâi despre victoria în fața Alionei Bolsova (21 de ani, 100 WTA), pe care a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-2 în turul doi la US Open.

Simona Halep, REACŢIE INCREDIBILĂ după eliminarea de la US OPEN 2019. Pe cine a dat VINA

„Sunt bucuroasă de victorie și chiar am făcut un meci bun, cu excepția primului set, de la 3-1, unde m-am retras puțin ea și a servit mult mai bine. Sunt bucuroasă că am luptat. Am fost și liniștită și am reușit să îmi impun jocul. La 3-1 și 40-0 în primul set mi-a dat două linii și am făcut o greșeală ușoară. Dintr-o dată s-a făcut 3-2. Ea a servit destul de bine în primul set. Nu reușeam să îi anticipez serviciul, mi-a luat ceva până am început să returnez cum trebuie. Nu am fost suficient de agresivă, ea e o jucătoare pe care dacă o lași vine peste tine, mai ales cu dreapta. Am încercat apoi să preiau eu controlul și asta a fost cheia”, a declarat Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea a prefațat partida cu Taylor Townsend, care va avea loc sâmbătă: „N-am apucat să văd meciul (n.r. – Halep – Townsend), antrenorul meu a fost acolo. Voi face planul mâine, nu am jucat niciodată împotriva lui Townsend, însă o știu că are o mână foarte bună, stângace, vine în față foarte mult. De-a lungul timpului, bineînțeles că am văzut-o. Voi face planul cu antrenorul care a fost la meci și va viziona și alte meciuri. Azi mă bucur de victorie, de mâine încolo ne vom concentra și pe turul trei”.