Sorana de la ASIA, de nerecunoscut. Cum arată acum vedeta

Sorana Darclee Mohamad, fosta componentă a trupei ASIA, este de nerecunoscut. Câtăreaţa a slăbit, s-a făcut blondă şi a renunţat la părul lung. Vedeta a postat o fotografie cu noul look pe pagina sa de Facebook, unde a recunoscut că a dat jos câteva kilograme.

28 apr. 2017, 15:05
Sorana de la ASIA, de nerecunoscut. Cum arată acum vedeta

Fosta cântăreață de la ASIA s-a fotografiat recent la sala de sport, în timpul unui antrenament intens, lăsându-şi la vedere și abdomenul plat. Fotografia a fost postată pe Facebook, iar cu această ocazie a recunoscut că a slăbit 14 kilograme.

„De la 70kg, la 56… reţeta? Sport şi dietă!”, a scris Sorana, în dreptul fotografiei.

Cântăreața a mărturisit că a ținut o dietă destul de controversată, în urmă cu șase luni.

„Eu un program, am auzit şi eu de el de la cineva din State. Înseamnă să-ţi restartezi organismul, adică o perioadă îndelungată nu mănânci, ci transformi toate legumele, fructele şi verdeţurile în suc. E un detox foarte puternic, pe care nu ştiu cât îl recomand, pentru că dacă îl combini cu mâncare, faci foarte mult rău.

După primele 4 zile, începi să te simţi puţin letargic, dar asta pentru că organismul este un hoţ şi el îşi aşază grăsimile mai peste tot şi nu vrea să le folosească pe alea. În momentul în care tu nu îi mai dai grăsime, el începe să-şi aducă aminte pe unde şi-a ascuns grăsimile, iar apoi le arde,” a declarat Sorana Mohamad, la Antena Stars.