Sore a născut: „Sunt fericita mămică a unei fetiţe”

Nici nu mi-as putea inchipui ca femeile trebuie sa semene unele cu altele in privinta personalitatii si a aspectului fizic. In schimb, sunt de acord, partial, ca ar avea aceleasi secrete.

25 mart. 2016, 09:19

Sore trece prin cele mai emoţionante momente din viaţa ei. Sarcina sa a ajuns la final, iar în urmă cu puţin timp, blonda a devenit mămica unei fetiţe, scrie spynews.ro.

Cântăreaţa Sore a născut o fetiţă de trei kilograme, sănătoasă, care a primit nota 10 din partea medicilor, În aceste momente, ambele bunici sunt alături de Sore la spital. Fetiţa cântăreţei va primi numele Erin.

„Și iată, am ajuns la finalul sarcinii…. Parcă nici nu îmi vine să cred, nu îmi dau seamă când au zburat cele nouă luni, când am trecut prin toate fazele dezvoltării lui bebe în burtică și iată-mă acum în pragul celei mai  fericite zile. Am fost, pe rând, plină de energie, nervoasă, leneșă, activă, pofticioasă, temătoare, optimistă. Am permis tuturor să-mi dea sfaturi, vizibil emoționați și fericiți pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat să nu le aud. Am mâncat cum am poftit și ce am poftit, însă am încercat să fiu conștientă că tot eu voi lupta să revin la silueta de dinainte (și zic eu, m-am descurcat onorabil),” a scris Sore pe blogul ei personal.