Sore, amor ca-n filme cu Mihai Bendeac. Lista femeilor celebre care s-au iubit cu juratul de la iUmor

Mihai Bendeac are mai multe cuceriri de top, chiar dacă cea mai cunoscută relaţie a controversatului actor rămâne cea cu Roxana Vancea.

03 feb. 2020, 20:54
Sore, amor ca-n filme cu Mihai Bendeac. Lista femeilor celebre care s-au iubit cu juratul de la iUmor

Mihai Bendeac s-a iubit în facultate cu Mirela Zeta, timp de doi ani, iar despre ea actorul a avut întotdeauna numai lucruri frumoase spus, scrie Playtech. Apoi, Bendeac a avut o relaţie cu Loredana Marin, soţia lui Bodo de la Proconsul.

Inima lui Mihai Bendeac a fost cucerită şi de Sore. Actorul şi cântăreaţa au avut o relaţie ce a durat nici mai mult nici mai puţin de de câteva luni. Totul se întâmpla în vremea în care Mihai Bendeac lucra la Mondenii, la Prima TV, iar Sore făcea parte din trupa Crazy Win.

Mihai Bendeac, mărturisire şocantă: ALCOOLIC şi DROGAT. Cum au reacţionat şefii de la Antena 1

Mihai Bendeac a început apoi, în 2011, o relaţie cu Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, iar apoi a început o poveste de dragoste alături de Celia. Artista şi Mihai Bendeac s-au despărţit ulterior, pentru că ea îşi dorea un bărbat care să fie în mod constant prezent în viaţa ei.

Roxana Vancea a fost apoi femeia care l-a cucerit pe celebrul actor. Cei doi s-au iubit cu năbădăi, iar vedeta şi-a tatuat atunci numele actorului pe mână. S-au despărţit, iar între timp Roxana Vancea s-a şi măritat!