Sorin Cîmpeanu, declaraţii privind preluare funcţiei de ministru: Aştept să fiu şi întrebat şi voi analiza

Publicat: Joi, 15 Iunie 2017 22:17 // Actualizat: Joi, 15 Iunie 2017 22:17 // Sursa: romaniatv.net

Fostul ministru al Educației Naționale, Sorin Cîmpeanu, prezent joi după-amiază la Constanța, la aniversarea a patru ani de activitate a Asociației Elevilor, a declarat că în opinia sa actuala situație politică este regretabilă și dăunează imaginii externe a României.

"Orice ar fi, ceea ce s-a întâmplat acum este absolut regretabil și în detrimentul României. Ceea ce s-a reușit pentru România, ca imagine externă, am reușit să anihilăm într-o bună măsură, din păcate, prin modul în care noi, și nu mă exclud din acești 'noi', ne comportăm la nivel politic intern", a afirmat Cîmpeanu, președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România.

Întrebat dacă este dispus să revină în guvern, în funcția pe care a deținut-o, fostul ministru al Educației Naționale a declarat că așteaptă mai întâi o propunere, după care o va analiza, dar că în prezent deține o funcție deosebit de importantă, în care a fost ales pentru un mandat de patru ani.

"M-am aflat de multe ori pe multe liste, aștept să fiu și întrebat și voi analiza. Pentru următorul mandat de patru ani, eu dețin funcția de președinte al celei mai mari asociații internaționale a universităților la nivel mondial, universități din 111 țări. Este o mândrie pentru mine și pentru România, pot spune, acest mandat. Deci, în condițiile astea, dacă s-ar întâmpla ceea ce spuneți dumneavoastră că s-ar putea întâmpla, sigur că trebuie să te gândești de mai multe ori, cu atât mai mult cu cât, deținând la un moment dat mandatul de ministru al Educației, cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă sistemul", a susținut Sorin Cîmpeanu, potrivit Agerpres.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Fostul ministru al Educației Naționale politică Sorin Cîmpeanu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 iun 08:13
Răspunde | Votează email 0 email
Justice
Domnule Campeanu, eu ca cetatean al acestei tari va apreciez si va rog sa acceptati sa fiti ministrul educatiei alaturi de domnul Grindeanu. Tara are nevoie sa fie salvata, iar copiii acestei tari au mare nevoie de o calitate a invatamantului care sa poate da rezultate in timp. Asa ca fac apel la seriozitatea si demnitatea dumneavoastra pentru a sprijini pe cat este posibil acest domeniu ce se afla in colaps.
1
EUR
4.8419
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H