Sorin Constantinescu demolează mitul câştigătorului la Loto: „Au apărut tot felul de guru care vă dau numerele câștigătoare la Loto 6/49, care este de fapt secretul”

Cu toții ne dorim să putem câștiga o sumă mare de bani peste noapte. Tocmai acesta este motivul pentru care mulți români își încearcă norocul la Loto 6/49. Numărul celor care câștigă premiul cel mare este însă extrem de mic, iar Sorin Constantinescu vine cu explicaţia.

27 feb. 2024, 13:43
Sorin Constantinescu demolează mitul câştigătorului la Loto: „Au apărut tot felul de guru care vă dau numerele câștigătoare la Loto 6/49, care este de fapt secretul”

Visul unui câștig imediat foarte mare îi determină pe mulți români să joace la Loto 6/49. Puțini sunt însă cei care au noroc și câștigă premiile uriașe puse în joc la Loterie. Recent, Sorin Constantinescu a explicat de ce șansele ca o persoană să câștige la extragerile Loteriei Române sunt extrem de mici.

Sorin Constantinescu a dezvăluit care este secretul extragerilor Loto 6/49

Sorin Constantinescu, cel care a ocupat funcția de consilier al Directorului General din cadrul Companiei Nationale Loteria Română și a fost președinte al Asociației Organizatorilor de Cazinouri din țara noastră, a vorbit recent prin intermediul rețelelor de socializare despre extragerile din cadrul Loteriei Române.

Mai exact, acesta a explicat care sunt șansele pe care le are un român să câștige la Loto 6/49. Sorin Constantinescu a subliniat că nu există nicio schemă prin care cineva să poată ghici numerele câștigătoare, aceasta fiind doar o chestie bazată strict pe noroc. Astfel, Constantinescu a făcut un avertisment referitor la cei care se erijează în cunoscători ai unor scheme care vă pot garanta câștigul la Loto.

Câți bani a pierdut Florin Salam la păcănele. Suma colosală care l-a îngropat pe manelist: „Dar am și câștigat”

„În ultima vreme pe TikTok au apărut tot felul de guru care vă dau numerele câștigătoare la Loto 6/49, vă spun ce combinații, ce variante există. Este o mare prostie, este doar un joc noroc. Nu s-a născut persoana care să știe vreo schemă de câștig la Loto. La 6/49 sunt 13.980.000 de variante, adică șansa voastră de câștig la premiul cel mare este 1 împărțit 13.980.00. Asta înseamnă 0 virgulă șapte de 0 iar ultima cifră este 7. Deci sunt 14 milioane de variante posibile pentru premiul cel mare, deci șansa de câștig este extrem de mică.

De ce se câștigă atât de rar este întrebarea pe care și-o pune toată lumea. Pentru faptul că au mărit foarte mult prețul unei variante, acum este vreoi 5 lei, îaninte era doar 1 leu. Astfel, din cele 14 miliaone de variante posibile, când era varianta ieftină se jucau aproximativ 10 sau 12 milioane. De exemplu, dacpă am avea într-o căciulă 14 bilete, iar din acestea 10 sau 12 ar fi câștigătoare. Astfel, șansa să se câștige este foarte mare. Acum în schimb, din cele 14 milioane doiar 3 sau 4 milioane de variante maxim. Adică din cele 14 bilete din căciulă, doar 3 sau 4 sunt câlștigătoare. În aceste condiții este foarte puținj probabil să extragi biletul câîștigător. Din acest motiv se câîștigă așa rar la Loto 6/49.”, a explicat Sorin Constantinescu pe TikTok.

 

Cele mai bune numere de Loto de ales în 2024. Cifrele care au adus cele mai mari averi din istorie

Oamenii vor să afle, dacă se poate înaintea tuturor, care sunt cele mai bune numere de loterie pentru a le juca, astfel încât să câştige marele jackpot. Doar că, dacă toată lumea ar putea prezice numerele de loterie, jocul nu ar exista. Cu toate acestea, există diferite moduri de a alege numere care ar putea funcţiona pentru strategia de loterie. S-au stabilit, pe baza statisticii, cele mai norocoase numele la loto în România.

Sunt unii jucători îşi creează proprii algoritmi de loterie în Excel. Sau acordă atenţie numerelor „calde” sau „reci” extrase la extragerile anterioare ale loteriei.

Dar, care sunt cele mai bune numere de jucat la fiecare loterie?  Nu toate loteriile vor avea aceleaşi numere predilecte. De exemplu, pot exista numere care apar frecvent în US Powerball, dar deloc în Mega Millions.

Din 2022, cel mai frecvent număr extras din extragerea Mega Millions este 22. Cele mai comune numere Powerball din SUA sunt 10, 42, 39, 28, 22, 23, 32, 16, 41 şi 26.

Cele mai bune numere de loterie pentru EuroMillions sunt 23, 19, 44, 50 şi 5 cu numerele Lucky Star 2 şi 8.

Sunt numerele 1, 3 şi 4 cu adevărat norocoase?
1, 3 şi 4, precum şi numerele care conţin aceste cifre, cum ar fi 13 sau 34, au fost considerate norocoase în 2023. Nu există nicio garanţie că aceste numere sunt, de fapt, norocoase. Aceste numere sunt considerate norocoase conform zodiei tigrului chinezesc. 2023 a fost anul tigrului, aşa că poate doriţi să încercaţi aceste numere dacă acesta este zodiacul dumneavoastră chinezesc.

Există multe loterii populare pe care le joacă oameni din toată lumea. Dacă jucaţi Mega Millions sau Australian Powerball, veţi dori să ştiţi care sunt numerele lor comune câştigătoare la loterie.

S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 7 milioane de euro. Câștigătorul a plătit pe bilet doar 25 lei

Pe lângă faptul că fiecare loterie are un set de cele mai bune numere de luat în considerare, datele indică faptul că norocul arată diferit în diferite părţi ale lumii. Când comparaţi cele mai multe numere extrase de la unele dintre cele mai populare loterie din lume, se pot observa diferenţe puternice.

Cele mai norocoase numere, în funcţie de continente: America – 20, Europa – 20, 21, Marea Britanie – 23, Australia – 7, 11, Africa de Sud – 13, 46
De-a lungul istoriei, au existat mii de câştigători la loterie care au folosit o strategie de loterie pentru a câştiga sau pur şi simplu au selectat numere printr-un generator de numere aleatorii. Iată numerele alese de cei mai mari câştigători la loterie:

Anonymous Mega Millions: bilete de 1 miliard de dolari cu numerele câştigătoare 4, 26, 42, 50 şi 60, cu un număr Mega Ball de 24.
Manual Franco US Powerball: 768,4 milioane USD cu numerele câştigătoare 16, 20, 37,44 şi 62.
Mavis Wanczyk Statele Unite ale Americii Powerball: 758,7 milioane USD cu numerele câştigătoare 06-07-16-23-26, PB 04.
Adrian şi Gillian Bayford EuroMillions: 148 de milioane de lire sterline cu numerele câştigătoare 11, 17, 21, 48, 50 şi Lucky Stars 9 şi 10.

Jucătorii au diverse metode de a alege cele mai bune numere câştigătoare la loterie. Mulţi jucători economisesc timp folosind un generator de numere aleatorii pentru a-şi alege cele mai bune numere de loterie.

În plus, mulţi dintre câştigătorii de jackpot din lume raportează că au câştigat datorită unei serii de numere aleatorii. Există multe poveşti despre câştigători de loterie care pleacă cu premii uriaşe după ce au folosit opţiunea „Alegere rapidă” disponibilă pentru majoritatea loterielor.

Numerele pe care jucătorii evită de obicei să le folosească sunt cele pe care le consideră nefericite. De exemplu, numărul 13 este considerat ghinionist. Ar trebui să evitaţi numerele care nu au fost extrase frecvent în ultimii şase ani, cum ar fi: 48, 21, 24, 15, 33, 13, 30, 6, 44.

Ar trebui să vă alăturaţi unui sindicat pentru a juca cele mai bune numere de la Loto?
Cel mai bun mod de a vă creşte şansele de câştig este alăturarea la un grup/sindicat. Acest lucru se datorează faptului că veţi avea acces la mai multe combinaţii de numere, dar fără a plăti mai mulţi bani pentru bilete. Fiecare persoană alege un set de numere norocoase şi îşi plăteşte liniile, ceea ce vă oferă şanse mai mari de câştig.

Singurul dezavantaj al aderării la un sindicat este că fondul de premiere va fi împărţit între toţi jucătorii, în cazul unui câştig. Prin urmare, nu veţi primi întregul premiu jackpot.