Sorin Grindeanu: „Brusc, Cîţu devine mieluşel şi vrea consultare cu PSD. E speriat rău de indignarea populară”

Vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a recţionat pe Facebook, după ce luni premierul Florin Cîţu a declarat că este dispus să dicute cu specialiştii social-democraţi, pentru a găsi cele mai bune soluţii de combatere a pandemiei.

29 mart. 2021, 13:04
Sorin Grindeanu: „Brusc, Cîţu devine mieluşel şi vrea consultare cu PSD. E speriat rău de indignarea populară”

Sorin Grindeanu, ca şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu, spune că nu crede că oferta lui Cîţu este una serioasă şi este, oricum, tardivă, după ce premierul a ignorat constant propunerile venite chiar şi din partea profesorului Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

„Brusc, Cîțu devine mielușel și vrea consultare cu specialiștii PSD! Nu-l credem! Până acum, au măsluit datele pandemiei – și asta o arată chiar scandalul din Guvern, generat de șantajul lui Vlad Voiculescu ca să-și mențină scaunul!

Până zilele trecute spunea că suntem analfabeți și nu știm să citim bugetul!

Acum, vrea doar să folosească PSD drept scut! E speriat rău de indignarea populară în fata restrictiilor haotice, comunicate catastrofal.
Guvernarea tip Cîțu = mitocănie politică + amenințări la adresa românilor + cifre măsluite + primitivism economico-social”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Sorin Grindeanu şi Marcel Ciolacu refuză dialogul cu Florin Cîţu

Marcel Ciolacu a oferit un răspuns pentru premierul Cîţu, care declarase luni că este dispus să discute cu specialiştii propuşi de PSD pentru a găsi cele mai bune soluţii de combatere a pandemiei.

„Am văzut că domnul prim-ministru vine cu mâna întinsă la noi să cerșească ajutor. Acum când le e frică de furia oamenilor au venit să ne ceara ajutor.

Se adevereşte tot ce am prezentat noi despre guvernul Citu: bugetul, PNRR si planul de combatere a pandemiei. Planul facut de noi acum un an de zile, testarea rapida in scoli, problematica ATI, pentru ca toata pandemia s-a vorbit despre viata si moarte la ATI, accesul bolnavilor cronici la sistemul de sanatate. Au refuzat de fiecare data sa aiba discutii cu PSD.

Acum, cand romanii s-au saturat de prostia lor si au iesit in strada, domnii Citu, Iohannis si Barna cheama PSD la discutii. Guvernul trebuie sa stea in casa. Romanii trebuie sa isi duca copiii la scoala, sa isi vada de afacerile lor si economia sa functioneze. E clar ca masurile au adus haos, ati vazut ce s-a intamplat in benzinarii aseara. Este dreptul democratic al romanilor sa iasa in strada, ni l-am castigat in 1989, nimeni nu are voie sa ne faca teroristi.

Citeşte şi: Florin Roman, scandal după invitarea lui Raed Arafat la şedinţa PNL: „O eroare politică majoră”