Sorin Grindeanu, generos cu consilierele sale. Fetele a doi senatori, PNL şi PSD, primesc posturi alese în ANCOM

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2019 23:15 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2019 23:17 // Sursa: romaniatv.net

Sorin Grindeanu a împărțit funcții pentru consilierele sale. Cele două au câștigat concursurile de posturi de expert în ANCOM: Alina Modan, fata senatorului PSD Paul Stănescu, și Adelina Dincă, fata senatorului PNL Mircea Cazan.

Sorin Grindeanu a împărțit funcții pentru consilierele sale, fetele a doi senatori PNL și PSD! Penelistul are 10 case și 600.000 de euro în conturi. Chiar în ziua confruntării de la distanță Dăncilă - Iohannis, două consiliere ale lui Sorin Grindeanu au câștigat concursurile de posturi de expert în ANCOM: Alina Modan, fata senatorului PSD Paul Stănescu, și Adelina Dincă, fata senatorului PNL Mircea Cazan, scrie  libertatea.ro

Mircea Cazan este senator PNL, fost deputat PNL și președintele comisiei pentru comunicații și tehnologia informației din Parlament: are în declarația de avere 10 imobile și peste 600.000 euro în conturi. Paul Stănescu este senator PSD, fost vicepremier, fost șef CJ Olt și chestorul Senatului. Fiicele lor erau consiliere personale ale președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), fostul premier Sorin Grindeanu.

La prima probă, cea scrisă, din 36 de candidați, s-au prezentat doar 7 dintre ei: Adelina Dincă, fiica lui Cazan, și Alina Gabriela Modan, fiica lui Stănescu, au fost primele, 92,66 de puncte a luat Adelina Dincă, 88,66 de puncte a luat Alina Gabriela Modan.

La cea de-a doua probă, interviul, n-au mai venit decât 5 din cei 6 admiși (un candidat a căzut proba scrisă). Ordinea s-a inversat, însă locurile 1 și 2 au fost păstrate de Dincă și Modan: 96,66 de puncte a luat Alina Gabriela Modan, 90,66 de puncte a luat Adelina Dincă.

Rezultatele au fost afișate în 19 noiembrie 2019, cu dreptul de contestație al celorlalți candidați. Concurenți care au luat, însă, punctaje net inferioare. De exemplu, niciunul dintre ceilalți participanți n-a luat la ambele probe peste 60 de puncte.

Grindeanu n-a făcut publice criteriile angajării “Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu și nu vreau să intru în amănunte”, spunea Sorin Grindeanu în iulie 2019.

Cu se ocupau cele două fiice de senatori înainte să câștige concursul, dar și ce averi amețitoare au tații lor, aflați aici.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adelina Dincă Alina Modan Mircea Cazan Paul Stanescu PNL PSD Sorin Grindeanu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 nov 01:31
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
USL iubeste Romania.
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H