Sorin Grindeanu, operat la Spitalul Militar

Premierul Grindeanu a suferit o intervenţie chirurgicală săptămâna trecută la Spitalul Militar, transmite România TV.

03 mai 2017, 11:27
Sorin Grindeanu, operat la Spitalul Militar

Premierul Sorin Grindeanu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Militar, a anunţat la România TV purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu. 

„Intervenţia a durat în jur de o oră şi nu a necesitat internarea. A fost o operaţie cu risc minim”, a subliniat Alina Petrescu.

Premierul a suferit o intervenţie minoră, de îndepărtare a unor nevi pigmentari, la recomandarea medicilor, care au considerat că e mai bine, preventiv, ca negii să fie îndepărtaţi. Intervenţia nu a presupus internare sau anestezie şi nici nu a afectat starea generală a premierului. Singura recomandare a fost evitarea, pentru câteva zile, a expunerii la factorii de mediu, a precizat Petrescu.

Citeşte şi: Premierul Sorin Grindeanu efectuează, miercuri şi joi, o vizită în Israel

Sorin Grindeanu efectuează, miercuri și joi, o vizită la Ierusalim, în Israel. Potrivit Biroului de presă al Guvernului, programul oficial al vizitei va include, joi, o serie de întâlniri.

La începutul ședinței de Guvern din 5 aprilie, premierul Grindeanu a anunțat că va efectua, la începutul lunii mai, două deplasări importante, în Israel și în Austria.

„Vor fi ocaziile perfecte pentru îmbunătățirea relațiilor politice, dar mai ales a relațiilor economice dintre țările noastre”, a mai afirmat, la vremea respectivă, șeful Executivului.