Sorin Grindeanu se întâlneşte cu Raed Arafat pentru a rezolva scandalul ambulanţelor

Premierul Sorin Grindeanu se întâlneşte cu Raed Arafat, dar și cu miniștrii de la Interne și Sănătate, pentru a tranșa scandalul ambulanțelor. Vorbim despre un protocol care să permită achiziționatrea a peste 2000 de ambulanțe, dar care este blocat. Oricum, premierul anunța că deocamdată nu sunt bani pentru această achiziție și trebuie să aștepte până la rectificare, transmite România TV.

31 mai 2017, 09:03
Sorin Grindeanu se întâlneşte cu Raed Arafat pentru a rezolva scandalul ambulanţelor

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, a declarat, miercuri, că întâlnirea pe care premierul Sorin Grindeanu ar fi trebuit să o aibă în cursul acestei zile cu Raed Arafat pe tema privind achiziţia ambulanţelor se amână pentru săptămâna viitoare, în condiţiile în care cursa cu care secretarul de stat trebuia să se întoarcă de la Washington are „o întârziere considerabilă”.

Acea întâlnire se amână, nu va mai avea loc în cursul zilei de astăzi ( miercuri – n.r.). Domnul secretar de stat Raed Arafat venea direct de la Washington. Din păcate, cursa domniei sale a avut o întârziere considerabilă şi va ajunge destul de târziu în această seară„, a afirmat Alina Petrescu.

Premierul Sorin Grindeanu declara marți că se va întâlni, miercuri, cu secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, pentru a discuta despre scandalul ambulanțelor. „Am înțeles că se întoarce”, a spus Grindeanu, la sediul Ministerului de Interne, despre Raed Arafat.

Miercuri de la ora 13.00 era programată o ședință de Guvern, iar de la ora 15.00 era programată întâlnirea dintre Grindeanu şi Arafat.

Citeşte şi: Premierul Grindeanu, despre achiziţia de ambulanţe: Aş fi foarte interesat să găsim şi sursele de finanţare

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marţi că în prezent nu sunt bani în buget pentru achiziţia de ambulanţe, afirmând că aşteaptă de la ministrul Sănătăţii şi de la şeful IGSU, Florian Bodog şi Raed Arafat, soluţii pentru finanţarea acestora.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii: Domnul Arafat nu dorește ca achiziția de ambulanţe să se facă la Ministerul Sănătății