Moldoveanul care a impresionat lumea internaţională a modei FOTO

La numai 21 de ani, Sorin Opait este unul dintre cele mai apreciate modele masculine din lume. El a prezentat colecţiile celebrelor case de modă Prada şi Alexander McQueen şi pe deasupra este şi un apreciat fotograf.

07 apr. 2013, 11:39

Sorin Opait s-a născut în urmă cu 21 de ani în oraşul Teleneşti din Republica Moldova. În 2005, a plecat, împreuna cu familia în Portugalia, unde a început şi cariera de model, potrivit enaţional.ro.

Citeşte şi Cel mai popular model al lumii, fără pic de machiaj şi cu o faţă de porcuşor FOTO

Deşi începutul a fost greu, acum moldoveanul se poate lăuda că are la activ prezentări de modă pentru case celebre cum ar fi Michael Bastian, Prada şi Alexander McQueen.

Când am fost la Milano, aveam câte 15 castinguri pe zi, nici măcar nu reuşeam să merg la toate. Mă trezeam dimineaţa şi de aici începea adevărata nebunie. Uneori uitam că trebuie să şi mănânc. De la 6.00 până la ora 23.00, eram pus pe fugă. După stresul pe care l-am avut, slăbisem mai mult de 10 kilograme„, a declarat Sorin.

Citeşte şi INEDIT: Inna cântă cu accent moldovenesc şi tunsă băieţeşte VIDEO

În plus, Sorin a studiat fotografia şi s-a dovedit a fi foarte talentat. Ca dovada, două dintre fotografiile realizate de el au fost publicate de ediţia italiană a prestigioasei reviste Vogue.