Oprescu, despre pasajul Mihai Bravu: Întârzierea lucrărilor este de un an şi jumătate. Află când va fi gata

Primarul General, Sorin Oprescu, a vizitat vineri lucrările la Pasajul Mihai Bravu-Splaiul Unirii. Edilul Capitalei speră ca primul pod să fie gata în luna martie a anului 2014, urmând să se înceapă lucrările și la cel de-al doilea pod, care este paralel cu primul, dacă va permite vremea.

11 oct. 2013, 10:07

Lucrările la Pasajul Mihai Bravu au fost reluate în luna septembrie 2013, după aproape un an de când au fost abandonate, după ce Primăria Generală a reziliat contractul cu firma Romstrade, firmă controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, aflat acum în închisoare.

VEZI ŞI Încep lucrările la TREI PASAJE importante din Capitală. Află ce zone se vor transforma în şantiere

Primăria Capitalei a încheiat un nou contract cu firma italiană Astaldi, iar suma alocată pentru continuarea construcţiei a crescut la aproape 156 de milioane de lei, de la 122 de milioane de lei alocaţi iniţial.

Noi sperăm ca primul sens să fie gata în luna martie, începem să lucrăm şi la celălalt pod, paralel cu primul. Dacă timpul ne va permite vom putea să lucrăm şi noaptea şi ziua în aşa fel încât să nu mai supărăm oamenii din zonă„, a declarat Sorin Oprescu, aflat vineri pe şantierul pasajului.

Pasajul Mihai Bravu-Splaiul Unirii va avea o lungime de 650 de metri şi va rezolva conflictul de circulaţia de la nivelul Splaiului şi al Dâmboviţei, dar şi pe cel de la bulevardul Tineretului cu Calea Văcăreşti şi Mihai Bravu, a mai spus edilul.

CITEŞTE ŞI PASAJUL OBOR, lăsat în BEZNĂ. Şoferii sunt în PERICOL, în timp ce AUTORITĂŢILE îşi pasează VINA