Sorin Oprescu, mesaj din arest. Ce spune primarul, din spatele gratiilor

Sorin Oprescu a transmis un mesaj din arest, prin intermediul avocatului său, Viorel Mocanu. Potrivit acestuia, primarul Capitalei ţine ca lumea să ştie că nu este un derbedeu. Sorin Oprescu are luni şansa de a deveni liber. Unul dintre judecatorii care ii analizeaza cererea este nimeni alta decat Camelia Bogdan, magistratul care l-a trimis dupa gratii, printre altii, si pe Dan Voiculescu.

12 sept. 2015, 20:20
Sorin Oprescu, mesaj din arest. Ce spune primarul, din spatele gratiilor

Arestat pentru ca ar fi luat mită, Sorin Oprescu a transmis din spatele gratiilor că de ce i-a fost frică nu a scapat si, mai ales, ca nu e un derbedeu. Anunţul a fost făcut de avocatul său, Viorel Mocanu, cel care a transmis public mesajul primarului general al Capitalei. „S-a poziţionat, a înţeles ceea ce s-a întâmplat şi îl citez textual: „de provocare i-a fost frică, de provocare n-a scăpat. De asemenea, transmite faptul că, din nou textual, „el nu este un derbedeu„, a spus avocatul Viorel Mocanu.

Citeşte şi Dezvăluiri din celula lui Sorin Oprescu. Ce a cerut primarul arestat al Capitalei

Primarul general al Capitalei este în stare de şoc. El a fost trimis după gratii de aproximativ o săptămână. Procurorii anticoruptie i-au gasit atunci în buzunare 5000 de euro, bani marcati, despre care susţin că provin dintr-o mită de 25 de mii de euro.

Primarul are luni şansa de a ieşi din arest. El contestă la Curtea de Apel arestarea pentru că se considera nevinovat. Unul dintre judecatorii care ii analizeaza cererea este nimeni alta decat Camelia Bogdan, magistratul care l-a trimis dupa gratii, printre altii, si pe Dan Voiculescu. Şi totuşi, celălalt judecator care i-a emis mandatul de arestare pentru 30 de zile a spus că Oprescu, în loc să îi dea pe mâna procurorilor pe funcţionarii corupţi din Primărie  şi pe oamenii de afaceri care îi mituiau, a preferat să câştige şi el bani ilegal.