EXCLUSIV Sorin Oprescu, necruţător după tragedia de la Victor Babeş. „O ținem din nenorocire în nenorocire. E o bulibășeală”

Fostul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, la România TV, că tragedia de la Spitalul "Victor Babeş, unde trei pacienţi infectaţi cu COVID au murit din cauza unei defecțiuni la aparatul de oxigen, este o "nenorocire" provocată de "o bulibășeală, în termeni politici".

12 apr. 2021, 21:21
EXCLUSIV Sorin Oprescu, necruţător după tragedia de la Victor Babeş. „O ținem din nenorocire în nenorocire. E o bulibășeală”

Sorin Oprescu a declarat în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, că lipsa de organizare, monitorizare şi de supraveghere au dus la moartea celor trei pacienţi infectaţi cu COVID într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

„Văd ce se întâmplă. Parcă suntem blestemați. O ținem din nenorocire în nenorocire. Care să fie cauza în afară de lipsă de organizare, de monitorizare, de supraveghere. Nu se poate așa ceva, nu am pomenit. Am 47 de ani de muncă, știu foarte bine cum se întâmplă lucrurile.

E o bulibășeală, în termeni politici. Iar în termenii noștri e lipsă de organizare. Când se întâmplă vreo nenorocire. Fraierul ăla care nu știe ce să facă ca să îi țină pe toți… Sunt oameni care se sacrifică”, a declarat Sorin Oprescu, la România TV.

Citeşte şi: Gabriela Firea, şocată de tragedia de la Victor Babeş: Doamne, ce se întâmplă în ţara noastră?

Sorin Oprescu, şocat după tragedia de la Victor Babeş. „Fac lucrurile de mântuială. La noi parcă se țin în lanț toate tragediile”

Fostul primar la Capitalei, care anterior a condus Spitalele Elias şi Universitar din Capitală, a mai afirmat că tragedia produsă în unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti arată că lucrurile se fac de „mântuială”.

„Se vede cât de pregătiți suntem. Îmi aduc aminte că ăsta e neamul nostru. Lasă că merge și așa. Nu avem responsabilitate. Unul fuge într-o parte, altul în altă parte și amărâții se sting din viață. Cât costă o viață?

Fac lucrurile de mântuială. La noi parcă se țin în lanț toate tragediile”, a declarat Oprescu.

Cel puţin trei pacienţi au murit, luni seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Anchetă de proporţii după ce trei pacienţi au murit la unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Omoruri, sub coordonarea unității de parchet competente teritorial, a declanșat cercetări cu privire la decesul a trei persoane, pacienți, în cadrul unei unități spitalicești din sectorul 3. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupurile neînsuflețite urmează a fi ridicate și transportate la INML în vederea efectuării necropsiei”, a anunţat Poliţia Capitalei

Citeşte şi: Alertă la Spitalul Victor Babeș din Capitală! Trei pacienți cu COVID de la unitatea mobilă de ATI au murit din cauza unei defecțiuni la aparatul de oxigen


loading...
Partenerii noștri