Sorin Oprescu, proces cu uşile închise! Avocatul fostului primar general a cerut ca denunţătorii să fie audiaţi în secret

Schimbare neaşteptată în dosarul lui Sorin Oprescu! Dacă luni şedinţa a fost publică, marţi lucrurile s-au schimbat la 180 de grade! Avocatul fostului primar general a cerut şedinţă secretă după ce unul dintre denunţători a recunoscut că Oprescu cerea un comision de 45%, şi nu 10 la sută, aşa cum a declarat iniţial. 

12 iul. 2016, 14:01
Sorin Oprescu, proces cu uşile închise! Avocatul fostului primar general a cerut ca denunţătorii să fie audiaţi în secret

Secretizarea procesului cerută de avocatul lui Sorin Oprescu a fost acceptată de toţi ceilalţi avocaţi, inclusiv de cei ai denunţătorilor, după ce marţi dimineaţă când s-a reluat şedinţa de judecată în care s- continuat audierea unuia dintre denunţători, avocatul acestuia a spus că au fost mai multe neconcordanţe între ceea ce ar fi declarat el în sală şi ceea ce s-a consemnat de fapt în declaraţie. Mai mult decât atât, a încercat chiar să completeze anumite declaraţii ale acestuia. De exemplu, la banii primiţi pentru renovarea unui cavou, cavoul lui Bibescu, a spus că nu doar despre ciment şi gard era vorba ci şi despre apă şi lumină. 

Au fost câteva contradicţii între avocaţi la începutul şedinţei despre felul în care denunţătorul a ezitat în declaraţiile sale, iar apoi au spus că în contextul în care celălalt denunţător trebuie şi el audiat, atunci vor ca această şedinţă să fie secretă pentru ca cei doi să nu se influenţeze unul pe celălalt. De precizat că ambii denunţători au dat declaraţii la parchet, declaraţii care sunt cunoscute de toate părţile din dosar. În acest moment, avocaţii sunt în posesia acestor declaraţii.