Sorin Oprescu, din nou la muncă: Am mai operat, dar nu am spus, de frica voastră

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a scăpat de arestul la domiciliu și s-a întors la muncă, luni dimineaţă, la Spitalul Universitar, unde lucrase înainte de a fi ales primar.

01 feb. 2016, 12:44
Sorin Oprescu, din nou la muncă: Am mai operat, dar nu am spus, de frica voastră

În 18 ianuarie, Curtea de Apel Bucuresti i-a admis lui Sorin Oprescu cererea de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat, scrie Libertatea.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, prima reacţie despre ancheta DNA în cazul Arenei Naţionale

Desi in cele doua luni in care a stat in arest preventiv s-a plans de probleme grave de sanatate, Sorin Oprescu a revenit în sala de operatie. El a declarat ca are deja o lista de pacienti care il asteapta.

Mai mult, luni dimineata, cand a venit la Spitalul Universitar, el le-a dezvaluit jurnalistilor ca a continuat sa opereze si in timpul in care a fost primar general.

„Când am stat la primărie am mai şi operat, dar de frica voastră… Nu în secret, am făcut-o sâmbătă, duminică”, le-a declarat Sorin Oprescu jurnaliştilor, reamintind totodată că este şi şef de clinică.