Sorin Oprescu: „Sunt tată şi bunic, nu ANIMAL POLITIC. Nu mă pregătesc pentru prezidenţiale”

Sorin Oprescu a declarat luni seară că nu se pregăteşte pentru prezidenţiale şi că a plâns în timpul declaraţiilor despre copilul ucis de maidanezi pentru că este "tata şi bunic", şi nu "animal politic". Edilul Capitalei a precizat că pe numele său au fost formulate, de când este primar general, 346 de plângeri penale, iar în toate a fost dispusă neînceperea urmăririi penale.

30 sept. 2013, 20:44
Sorin Oprescu: „Sunt tată şi bunic, nu ANIMAL POLITIC. Nu mă pregătesc pentru prezidenţiale”

Primarul general a explicat reacţia sa la prima ieşire publică de după decesul copilului de patru sfâşiat de câinii maidanezi în Parcul Tei spunând că a izbucnit în plâns după ce un ziarist i-a arătat o poză a lui Ionuţ şi i-a strigat că este vinovat pentru moartea sa.

Ce eu nu sunt tată, eu nu sunt bunic. Ce sunt eu? Animalul politic de la primărie? Sunt om. Nu am dreptul să plâng pentru copilul acesta?„, a spus Oprescu la Antena 3.

Primarul general a ţinut să precizeze că nu se pregăteşte pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Nu mă pregătesc pentru prezidenţiale şi plâng în faţa cetăţenilor care îmi arată încredere pentru tot ceea ce am făcut şi o să fac pentru dânşii pentru că o fac din ambiţia de a face nu pentru a ma duce la prezidenţiale„, a punctat edilul.

CITEŞTE ŞI Planul lui Oprescu pentru rezolvarea problemei maidanezilor: În 18 luni vom scăpa de câinii fără stăpân

Sorin Oprescu a declarat că pe numele său au fost formulate, de când este primar general, 346 de plângeri penale, iar în toate a fost dispusă neînceperea urmăririi penale.