SORIN OVIDIU VÎNTU, predicţii despre APOCALIPSA economică. „Vă veţi da vila, maşina pentru 1 kg de porumb”

Sorin Ovidiu Vîntu transmite un mesaj economic pentru tinerii din România. Omul de afaceri jigneşte actuala clasă politică şi îi sfatuieşte pe tineri să lupte pentru dreptul de a avea salarii mai mari şi bani de buzunar să-şi scoată "gagicile" la un suc sau la club.

17 iul. 2015, 09:28
SORIN OVIDIU VÎNTU, predicţii despre APOCALIPSA economică. „Vă veţi da vila, maşina pentru 1 kg de porumb”

Aflat în Delta Dunării, Sorin Ovidiu Vîntu s-a apucat să dea sfaturi economice tinerilor, de la bordul unei şalupe, informează România TV. Şi nu a ratat ocazia de a jigni clasa politică din România.

„Ceea ce vedeti voi la TV cu PIB-ul care creste sunt niste prostii, pentru a se putea imprumuta actualii imbecili de bani pe spinarea voastra. Toata viata vom sta cu caciula in mana daca nu intelegem ca trebuie sa generam profituri proprii. Nu va mai dura mult si va veti da vilele, casele, masinile pentru 1 kg de porumb. Trebuie generat profit local”, spune omul de afaceri.

 

Citeşte şi Sorin Ovidiu Vîntu a colaborat cu Securitatea

Sorin Ovidiu Vântu îşi continuă sfaturile şi spune că nu companile străine aduc profit în România, ci un loc ca Delta Dunării ar aduce bani ţării dacă ar fi exploatată la adevărata sa valoare. 

„Niste minti luminate sa investeasca bani in aceasta zona. Pentru ceea ce este aici orice occidental si-ar da leafa pe 3 ani sa aibe posibilitatea sa vada si sa traiasca. Profituri pe care le fac companiile straine care au subjugat aceasta tara. Carora politicienii le-au dat gratis, practic, aceasta tara. Si-au luat niste spagi astia de l-au dat concesiunile si de le-au dat toate afacerile pe mana, au legat oamenii de afaceri autohtoni sa le faca lor loc, voi nu veti vedea nimic. Iar noi ca tampitii ne batem joc. Nu aveti impresia ca da inapoi vreun bani. Chiorul, Ponta? Tampitii astia nu stiu decat sa minta si sa fure! atat! nu stiu sa faca nimic pentru voi”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Citeşte şi Sorin Ovidiu Vântu îi învaţă pe români cum să facă bani VIDEO

Iar în final, SOV îşi exprimă deschis susţinerea pentru ca în România puterea să fie concentrată în mâna unui singur om, care să aibă capacitatea să dezvolte economic ţara.