Sorin Ovidiu Vântu a intrat la puşcărie, iar fiul său se pregăteşte de nuntă FOTO

Momente grele pentru Sorin ovidiu Vîntu. Omul de afaceri a intrat la închisoare chiar când fiul său îşi anunţa prietenii că face nuntă. Mogulul media ar putea să rateze evenimentul şi să îşi vadă copilul mire doar în fotografii.

30 iul. 2016, 08:52

Ionuţ Vîntu şi Anca Zamfir sunt împreună de trei ani iar prietenii lor spun că s-au fi logodit anul trecut, scrie wowbiz.ro. Viitoarea noră a lui Vîntu face un master în contabilitate, audit şi informatică de gestiune şi lucrează în cadrul unei companii din industria tutunului.

Citeşte şi SOV îi ia apărarea lui Cioloş: Toată lumea îi dă în cap. Ştiam că nu are ce să facă, decât să ţină lucrurile sub control

De curând fiul omului de afaceri a postat pe Facebook o fotografie şi un mesaj pentru iubita lui. Să te îndrăgosteşti este frumos, dar ţine puţin, să fii implicat în dragoste ţine o veşnicie”. Comentariile prietenilor au început să curgă, iar Ionuţ Vîntu le-a confirmat că va fi mire curând.

Citeşte şi Ce a făcut SORIN OVIDIU VÎNTU cu banii de la FNI. Motivarea judecătorilor

Anunţul vine chiar în perioada în care Sorin Ovidiu Vîntu a ajuns din nou în spatele gratiilor. El a fost condamnat definitiv la 6 ani şi două luni de închisoare cu executare în dosarul devalizării companiei Petromservice. Vîntu este obligat să plătească împreună cu ceilalţi inculpaţi despăgubiri de peste 83 de milioane de euro.