Sorin Ovidiu Vântu, dat în judecată de propria iubită

Gratiela Giolu, fosta componenta a trupei Amadeus, si-a dat in judecata iubitul, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, aflat in inchisoare.

02 oct. 2017, 20:13
Sorin Ovidiu Vântu, dat în judecată de propria iubită

Gratiela Giolu, 33 de ani, a initiat procesul in urma cu aproape o luna, acesta avand ca obiect „actiune in constatare”, ceea ce inseamna ca reclamantul solicita instantei sa constate existenta unui drept subiectiv fata de parat (sau inexistenta acestuia). In general, astfel de actiuni se intiaza atunci cand cele doua parti nu se inteleg in legatura cu dreptul de proprietate a unui bun (imobil).

Două proprietăţi confiscate de la Sorin Ovidiu Vîntu au fost vândute de ANAF. Fiscul a recuperat 19,56 milioane de lei din prejudiciu

In plus, la o saptamana distanta, Gratiela Giolu a dat in judecata si ANAF, prin Directia Generala Executari Silite, Cazuri Speciale Bucuresti.  Cel mai probabil, actiunile fostei interprete au legatura cu un bun executat „din greseala” de ANAF Bucuresti si iar instanta este solicitata sa constate ca respectivul bun ii apartine Gratielei Giolu, nu lui Sorin Ovidiu Vantu.