Sorin Ovidiu Vântu, dat în judecată de propria iubită

Publicat: Luni, 02 Octombrie 2017 23:13 // Actualizat: Luni, 02 Octombrie 2017 23:13 // Sursa: romaniatv.net

Gratiela Giolu, fosta componenta a trupei Amadeus, si-a dat in judecata iubitul, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, aflat in inchisoare.

Gratiela Giolu, 33 de ani, a initiat procesul in urma cu aproape o luna, acesta avand ca obiect "actiune in constatare", ceea ce inseamna ca reclamantul solicita instantei sa constate existenta unui drept subiectiv fata de parat (sau inexistenta acestuia). In general, astfel de actiuni se intiaza atunci cand cele doua parti nu se inteleg in legatura cu dreptul de proprietate a unui bun (imobil).

Două proprietăţi confiscate de la Sorin Ovidiu Vîntu au fost vândute de ANAF. Fiscul a recuperat 19,56 milioane de lei din prejudiciu

In plus, la o saptamana distanta, Gratiela Giolu a dat in judecata si ANAF, prin Directia Generala Executari Silite, Cazuri Speciale Bucuresti.  Cel mai probabil, actiunile fostei interprete au legatura cu un bun executat "din greseala" de ANAF Bucuresti si iar instanta este solicitata sa constate ca respectivul bun ii apartine Gratielei Giolu, nu lui Sorin Ovidiu Vantu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANAF Gratiela Giolu Sorin Ovidiu Vântu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H