VIDEO Sorin Ovidiu Vîntu dă de pământ cu George Simion şi AUR: „Îi vedeţi pe ăştia să conducă ceva? George Simion, marele suveranist, a fost în America să îi pupe condurul lui Mike Pompeo”

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu, devenit influencer, comentariile sale vizând în primul rând zona politică şi cea economică, a postat pe canalul său de social-media un video în care spune că partidul AUR nu are specialişti care să conducă ţara, chiar dacă ar câştiga alegerile.

27 sept. 2022, 09:57
VIDEO Sorin Ovidiu Vîntu dă de pământ cu George Simion şi AUR: „Îi vedeţi pe ăştia să conducă ceva? George Simion, marele suveranist, a fost în America să îi pupe condurul lui Mike Pompeo”

Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit şi despre criza energetică, pe care o consideră una artificială şi, mai mult, spune că principalul câştigător în urma acesteia este chiar statul român, care încasează aproximativ 70% din preţurile plătite pentru produse şi servicii merg către buget.

„Ce se intampla azi in statul roman? Toate oficialitatile statului roman, politicieni din partidele de guvernare, guvernanti, parlamentari, preşedinte, toti astia au impresia ca au de-a face cu o natie de tampiti. Au dreptate, n-au dreptate? Nu am de unde sa stiu.

De ce ne considera tampiti? Pentru ca mai mult de 70% dintre preturile umflate la energie, la produse, la servicii, pleaca in buzunarele statului. De acolo, nehalitii astia de politicieni isi umplu buzunarele, platesc bugetari, cumpara BMW-uri. Pai ce, intr-o tara care moare de foame tu cumperi BMW-uri pentru militieni?

Oare au dreptate sa te considere cretina, ba, natie? Deci banii, facturile uriase, suma enorma pe care o incaseaza statul, este urmare a prostiei voastre. Punct! Sa nu va plangeti, prostul nu are voie sa se planga. Prostul tace si inghite.

Citeşte şi: Marius Budăi, anunţ ferm: „Nu vor avea salariile majorate. Ăsta este adevărul acum”

AUR. Partid nationalist, suveranist? Vrea sa te scoata in strada pe 2 octombrie? Du-te, dar pentru ce te duci? Ajung astia la guvernare si cine conduce, ce specialisti au? Au defilat acum ceva vreme cu un pasunist de rit nou, care-mi aduce aminte de o melodie din tineretea mea, care zicea „copii, nu mai fiti haini si nu mai furati gaini, ca si ele ne da noua, lapte, branza, unt si oua”.

Cu asta defilau ei ca premier. Ii vedeti pe astia sa conduca ceva? George Simion, marele suveranist, a fost in America sa ii pupe condurul lui Mike Pompeo. Ce cauta asta, suveranistul asta, sa plateasca sa se duca in America. Sa spuna ce? Ca e gata sa faca orice, orice ordin, doar sa puna ochii pe el si sa-l aleaga. Asta e marele vostru suveranist, simpatizanti AUR.Asta e echipa economica cu care defileaza astia. Calin Georgescu, pasunistul ala de rit nou.

Venim la domnul profesor Marga. Care a avut neobrazarea sa afirme ca unele din pamanturile Ucrainei sunt pamanturi romanesti. Nesimtitul, cum a fost posibil sa faca aceasta afirmatie. Toti patriotii romani l-au tavalit pe jos, l-au facut in toate felurile. Cum sa-si permita sa spuna ca avem pamanturi romanesti sub ocupatie ucraineana. Pamanturi luate de rusi si detinute in mod nelegitim de ucraineni?

A meritat sa fie tavalit. Te felicit, generatie, ai reactionat super-destept! Exact atat de destept cum te cred guvernantii.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi: Rareș Bogdan, despre victoria Giorgiei Meloni în Italia: ”Este un pericol real, pe care foarte mulți nu îl percep. Când se vor trezi cu balaurul la ușă vor înțelege”