Sorin Ovidiu Vîntu, despre Covid şi decimarea populaţiei: „S-a testat reacţia statelor şi a cetăţenilor. Pandemia reală urmează. Mulţi dintre voi veţi fi sacrificaţi. Putin va apela la arma nucleară, dacă se va simţi în pericol” VIDEO

Fostul mogul Sorin Ovidiu Vîntu a publicat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj video pentru români, în care declara că Rusia va câştiga detaşat războiul din Ucraina şi că, astfel, România va ajunge din nou în sfera de influenţă a Kremlinului.

30 ian. 2023, 14:43
Sorin Ovidiu Vîntu, despre Covid şi decimarea populaţiei: „S-a testat reacţia statelor şi a cetăţenilor. Pandemia reală urmează. Mulţi dintre voi veţi fi sacrificaţi. Putin va apela la arma nucleară, dacă se va simţi în pericol” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu mai avertizează asupra pericolului unei pandemii „reale”, după ce, în opinia sa, pandemia de Covid a fost doar un exerciţiu al unei „oculte mondiale” pentru a testa reacţia autorităţilor şi a populaţiei. În opinia sa, pandemiile care ar urma ar fi planificate cu scopul de a reduce semnificativ populaţia globului.

„Tot ce se intampla in jur urmeaza a se schimba in urmatorii maximum cinci ani de zile. Rusia va castiga detasat razboiul. Nu am niciun fel de dubiu. Repet ce a spus si Putin. Evident ca propaganda occidentala a intrat in isteriile pe care le stim cu totii. O tara care are arma nucleara, nu poate fi invinsa.

Putin va apela la arma nucleara daca se va simti in pericol, el personal sau Rusia. Nu va sta ca Saddam Hussein sa fie spanzurat de nenorocitii aia de americani. Stiti ca am o parere foarte proasta despre America. Sper ca acolo sa se intample prima data ceea ce urmeaza sa se intample in lumea occidentala. Si nu numai ca sper, dar si cred, este timpul schimbarii.

Romania va intra in sfera de influenta a rusilor. O sa-i vedeti pe toti propagandistii astia care si-au pus eticheta de pro-americani si zbiara pe toate drumurile cat de minunata este America, rahatul ala de tara, care a distrus toata lumea occidentala si, ce ma doare cel mai tare, a distrus Europa.

Sorin Ovidiu Vîntu: „Oculta mondială există, chiar dacă mulţi o definesc teorie conspiraţionistă”

Deci, pregatiti-va, veti intra in sfera de influenta a rusilor. Vestea e neplacuta, dar e reala. Neplacuta in ce sens: orice imperiu ne va conduce, pentru noi va fi la fel de rau, pentru ca politicienii vor fi aceiasi. O masa de ticalosi, lacomi si perfizi. Si in Romania cred ca ar fi vremea schimbarii. Sa instauram un regim pentru Romania. Te jupoaie la taxe, la ratele bancare, la costul vietii.

O oculta mondiala. Ea exista, chiar daca unii o definesc teorie conspirationista. Uite la cazul Covid. Am spus inca de la prima postare legata de acest subiect ca s-a testat reactia statelor si a cetatenilor. Pandemia reala urmeaza sa vina. Este singura modalitate de a se poate reduce numarul locuitorilor de pe glob.

Zboruri interstelare nu suntem in stare sa facem, controlul natalitatii este imposibil de realizat in unele zone de pe glob. Va fi o decimare in masa. Multi dintre voi veti fi sacrificati, daca nu va miscati. Este timpul schimbarii. Sunt dispus sa va ajut sa schimbati actuala stare de fapt.”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

Citeşte şi: Ce candidat la prezidențiale va avea AUR, în 2024. George Simion: „Sondajele ne spun asta” / Cristian Terheș va deschide lista la europarlamentare | EXCLUSIV