Sorin Ovidiu Vîntu face un anunț înfricoșător: ”Ne mai despart puține luni de un război mondial” VIDEO

Fostul om de afaceri, devenit influencer, Sorin Ovidiu Vîntu, a publicat un nou clip video pe pagina sa de TikTok, în care vorbeşte despre războiul din Ucraina şi despre iminența transformării acestuia într-o conflagrație mondială.

13 mai 2023, 11:53
Sorin Ovidiu Vîntu face un anunț înfricoșător: ”Ne mai despart puține luni de un război mondial” VIDEO

Sorin Ovidiu Vîntu susține că datoria de stat a Statelor Unite ale Americii a ajuns la un nivel record, fapt care îi face pe americani să depindă de câștigurile realizate din război, astfel că vor forța Rusia ”să apese butonul”.

”Ultima datorie notificată a Americii este de 31 de trilioane de dolari, adica 31.000 de miliarde. Băncile le cad pe capete. Dacă FED-ul (n.r. Sistemul federal de rezervă monetară) tipărește bancnotă, crește inflația și mai mult.

Acolo se moare de foame, la propriu. Pătura mijlocie aproape a dispărut, d-aia americanii au nevoie de război și îi împing pe ruși în război. Un război mondial, să ne înțelegem. Singura preocupare a americanilor este ca rușii să fie primii care apasă pe buton.

Ne mai despart puține luni de un război mondial. Și în momentul ăla, tu, tinere, că eu mă adresez tinerei generații, îți vei lăsa ciolanele și mațele în tranșeele din Ucraina, că acolo va fi câmpul de bătălie. După aia sse va extinde în toată Europa, și-n România, și-n Germania, și-n Franța…”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu, într-un video postat pe TikTok.

Citește și: Zelenski este din ce în ce mai sigur de victorie: ”Ocupanții au pierdut deja acest război în mintea lor”

@.d_e_v_i_a_n_t #sorinovidiuvantu #romania🇷🇴 #manipulare #fuckoff🥵 #razboimondial #america #fyp ♬ Danger – SoundAudio