Sorin Ovidiu Vîntu ia atitudine în scandalul momentului: „Să-i iei apărarea jurnalistei italience împotriva doamnei Şoşoacă mi se pare o mare nedreptate”

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a comentat, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, subiectele de maximă actualitate din spaţiul public românesc, printre care scandalul în care a fost implicată senatoarea Diana Şoşoacă şi jurnalista italiană Lucia Goracci şi excluderea din magistratură a judecătorului Cristian Danileţ.

14 dec. 2021, 19:06
Sorin Ovidiu Vîntu ia atitudine în scandalul momentului: „Să-i iei apărarea jurnalistei italience împotriva doamnei Şoşoacă mi se pare o mare nedreptate”

Sorin Ovidiu Vîntu este de părere că Diana Şoşoacă nu a greşit când a cerut echipei RAI Uno să se legitimeze şi consideră refuzul jurnaliştilor total neprofesionist, precizând că nici măcar nu este un susţinător sau admirator al senatoarei Şoşoacă.

„Habar n-am ce s-a intamplat la ea acasa. Habar n-am daca Sosoaca l-a strans de gat pe militian sau viceversa. Ceea ce stiu, ceea ce am vazut pe una din televiziunile de stiri, este ca Diana Sosoaca, senator al României, ca ne place sau nu ne place, este ca Sosoca le-a cerut insistent jurnalistilor prezenti la ea in casa sau in birou, unde erau, sa se legitimeze, iar marea profesionista din Italia a refuzat sa se legitimeze.

Probabil ca d-aia a luat-o capul pe doamna Sosoaca. Cert e ca marea jurnalista, pun ghilimelele de rigoare, s-a comportat complet neprofesional, la fel cum se comporta si RAI, care nu a difuzat imaginile in care Diana Sosoaca cerea insistent jurnalistilor sa se legitimeze. Asociatia Jurnalistilor din Italia a facut o declaratie de-a-n-boulea. Din cate se vede, daca e sa ne luam dupa cazul Romaniei si al Italiei, nivelul presei mondiale e la pamant. A-i lua partea italiencei in raport cu senatoarea Sosoaca mi se pare o mare nedreptate.

Sorin Ovidiu Vîntu, despre Cristi Danileţ: „Un exhibiţionist tălâmb, dat afară pentru că şi-a etalat lipsa de muşchi”

Nu o iubesc pe doamna Sosoaca, dar in cazul de fata femeia a cerut legitimatia jurnalistei, iar aceasta a refuzat. Vad ca toate televiziunile o calca in picioare pe doamna Sosoaca, dar niciuna nu a ridicat acest aspect.

A doua sun F16. Cand vedeti ca Romania a luat avioane care se dezmembreaza in aer, sa stiti ca alea au fost luate pe spaga. Tot lantul de decizie care a achizitionat aceste jafuri de avioane trebuie cercetat penal. Imi pare rau, domnule Dîncu, jenant ce ai facut.

Vaccinarea obligatorie. Ursula von der Leyen impinge aceasta vaccinare obligatorie ca sa justifice magaria pe care a facut-o cand a luat 1,8 miliarde de doze de Pfizer. Iar marea procuroare europeana, marea luptatoare pentru justitie Kovesi doarme.

Danileţ. Un exhibitionist talamb, dat afara din magistratura pentru ca si-a etalat pe net lipsa de muschi si abilitatea in a taia frunze la caini. Dar zecile sau sutele de judecatori care au dat decizii penale conform unor biletele primite de la SRI, aia nu-si bat joc de Justitie, pe ei de ce nu-i dai afara? Despre doamna Moncea, de la Tribunalul Bucuresti, pentru care ai primit o gramada de reclamatii si nu i-ai facut nimic, domnule CSM. Femeia asta a calcat legea in picioare si nu a patit nimic, nici macar nu o anchetezi, in ciuda zecilor de reclamatii pe numele ei. Sa-ti fie rusine, Consiliule!”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Guvernul Ciucă, prima reacţie în scandalul dintre Diana Şoşoacă şi jurnaliştii italieni: Acest caz trebuie clarificat în regim de urgență de instituțiile abilitate ale statului