Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden

Fostul mogul de presă Sorin Ovidiu Vîntu, devenit influencer prorus, a analizat în stilul carecteristic ultimul mare scandal de pe scena publică românească, cel legat de versurile melodiilor lui Gheboasă, dar și teme favorite și recurente, cum ar fi conduita lui Joe Biden și războiul din Ucraina.

09 aug. 2023, 18:20
Sorin Ovidiu Vîntu intervine în ”scandalul Gheboasă”: ”Cum te distrezi e treaba ta. Când eram tânăr, și mie îmi plăcea vulgaritatea excesivă”. Ce spune fostul mogul despre Biden

Vîntu este de părere că versurile lui Gheboasă și modul în care se distrează tinerii nu au nimic special față de felul în care o făceau tinerii altor generații, iar ce contează este cum se vor comporta și ce vor realiza în viața de adult.

”Multa lume oripilata de cuvintele folosite de domnul Gheboasa, ca versuri nu le pot spune. Dar pe langa vulgaritatea agresiva a cuvintelor folosite, vorbesc de reactia tinerilor. Am vazut o gramada de tineri, de fete, femei frumoase, care se uitau la el cu priviri zombificate, de parca in aer pluteau niste arome de ierburi cu efecte halucinogene.

Este modul de a se distra al acestei generatii, nimic rau. Poate pe acolo sunt tineri care vor lua premiul Nobel sau vor face cine stie ce descoperiri. In niciun caz domnul Gheboasa nu face mentorat cu sutele de mii de tineri de acolo si sunt convins ca fiecare se manifesta in spatiile publice de o maniera decenta.

Deci ce a facut acolo domnul Gheboasa se cheama subcultura, este expresia unei subculturi. In fiecare tara din lumea asta, pe langa trunchiul cultural central exista si un numar de subculturi. La noi a patruns si aceasta de origine americana.

Stiti ceva? Cum te distrezi, e treaba ta. Cum vei conduce, asta ma intereseaza. Si sunt convins ca vorbele rostite de domnul Gheboasa nu vor influenta actul de conducere.

Cand aveam 19 ani si mie imi placea vulgaritatea agresiva, daca vedeam doua muste ca se incaleca, ma excitam.”, a explicat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: ȘOCANTĂ răsturnare de situație! Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar, a decis Tribunalul Constanța

Fostul mogul s-a referit și la acuzațiile aduse lui Joe Biden în Congresul SUA de reprezentanți ai Partidului Republican și un fost partener de afaceri.

”Va mai amintiti halul in care urla Biden impotriva coruptiei din Romania? L-a sustinut pe Basescu, ca pe un mare campion in lupta impotriva coruptiei.

Iata ca aflam, din dovezile Congresului american, de coruptia cumplita exersata de Biden si fiul lui. Ca sa vedeti cata ipocrizie. Si, cum spunea Trump, folosirea justitiei pentru a curata dusmanii este o chestie a lumii a treia. Deci asa am fost noi considerati si asa am actionat, ca o tara de lumea a treia, cu sprijinul neconditionat al individului aluia, Basescu, care a mintit o gramada de romani, care au ramas prosti in continuare.”, a mai spus Vîntu.

În cele din urmă, SOV a transmis din nou mesajul conform căruia războiul din Ucraina se apropie de granițele României, iar o implicare directă, armată, a țării noastre în conflict este iminentă și inevitabilă.

”In privinta razboiului din Ucraina, repet pentru a nu stiu cata oara, razboiul se apropie de Romania. Imbecilii care te conduc, te vor trimite la razboi si iti vei lasa ciolanele in Ucraina. De ce? Pentru ca ei sa mai prinda un mandat, un post prin structurile euroatlantice, asa se face. Iii doare fix in tenisi de voi.”, a încheiat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: Victor Ciutacu, inundat cu mesaje rasiste după ce l-a avut invitat pe Gheboasă la România TV