Sorin Şaguna, condus pe ultimul drum. Mesajul incredibil de dincolo de moarte al tânărului actor VIDEO

Avea toată viaţa înainte, începuse o carieră promiţătoare, dar visurile i-au fost răpuse. Sorin Şaguna, un tânăr actor din Buzău, a murit la numai 25 de ani, lăsând în urmă o mare de suferinţă. Avea toxoplasmoză, pe care ar fi luat-o de la pisici. O boală tratabilă, însă organismul său nu a suportat niciun fel de tratament.

12 iul. 2014, 08:52
Sorin Şaguna, condus pe ultimul drum. Mesajul incredibil de dincolo de moarte al tânărului actor VIDEO

Sâmbătă, actorul Sorin Şaguna a fost condus pe ultimul drum. Aplauzele au răsunat zeci de minute la căpătâiul său, zeci de persoane venind să-i aducă un ultim omagiu la Buzău, unde s-a născut şi unde a fost înmormântat după ce a plecat prea devreme din această lume.

„Orice om are o menire cu care vine pe lumea asta. Menirea mea va fi un mesaj de calitate, acolo unde viata sau destinul ma va duce sa fiu, un creator de furmos, in adevaratul sens al cuvantului”, spunea tânărul actor într-un interviu.

Citeşte şi Sorin Şaguna a murit la doar 25 de ani. Misterul bolii de care suferea tânărul actor

Sorin Şaguna a terminat Facultatea de Teatru din Bucureşti cu media 10 şi era considerat o valoare a teatrului românesc, informează România TV. A urcat pe scenă alături de cei mai mari actori, printre ei Radu Beligan şi Florin Zamfirescu.

Acum câteva luni, Sorin s-a îmbolnăvit brusc. Toxoplasmoza, boală pe care ar fi contractat-o de la pisici, l-a răpus în nici 4 luni. „Organismul lui nu a primit tratamentele care erau necesare. Facea alergie la absolut toate medicamentele care i se dadeau. Corpul lui nu le-a primit. Am fost o echipa amandoi si am crezut pana in ultima clipa ca invingem. Din pacate corpul lui n-a fost de acord. S-a purtat o lupta pe care am pierdut-o”, povesteşte mama actorului. Sorin, spun cunoscuţii, era de o veselie molipsitoare, perfecţionist şi extrem de dedicat proiectelor pe care le avea.

Citeşte şi DOLIU ÎN TEATRUL ROMÂNESC. Actorul Sorin Şaguna s-a stins din viaţă la numai 25 de ani

„Îmi amintesc de Sorin ca de fiecare data cand il vedeam duminica in studio la radio, ma uimea. De fiecare data ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ca un copil poate sa iba o asemenea pofta de viata”, a spus Magda Ionescu, realizator radio. 

„Frumos este ceea ce ne uneste. Frumos este ceea ce ne face sa ne simtim impreuna, frumos este ceea ce putem spune dupa o banala intalnire chiar si la piata sau la magazin: intalnirea cu acel domn sau acea doamnă mi-a amintit ca sunt lucruri frumoase in viata asta. Din pacate traim intr-o perioada care nu ne da voie sa fim fericiti”, spunea Sorin Şaguna într-un interviu.