Sorin Ţerbea, condus pe ultimul drum de peste o mie de oameni VIDEO

Sorin Ţerbea, milionarul mort în elicopterul prăbuşit în lac, a fost condus joi pe ultimul drum, informează România TV. Peste o mie de oameni au participat la funeralii, printre ei, angajaţii milionarului, sportivii de la echipele finanţate de el şi femeia care a supravieţuit accidentului. Cinci oameni şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică de la Mureş, între care şi trei oameni de afaceri germani.

01 aug. 2013, 15:18
Sorin Ţerbea, condus pe ultimul drum de peste o mie de oameni VIDEO

Un cortegiu impresionant, de peste o mie de oameni, l-a condus pe Sorin Ţerbea pe ultimul drum. Coroanele depuse la căpătâiul său au încăput în trei camioane.

Un băiat extraordinar din nişte părinţi deosebiţi. Părinţii sunt distruşi, era singurul lor copil, sunt bătrâni, 78 tatăl, 71 mama. Pe toată lumea ajuta, suflet mare, unde mergea, făcea ceva pentru oameni„, a spus o femeie.

Îl cunosc de mulţi ani, mi-a fost sportiv. Un om care încerca să rezolve repede ce avea de rezolvat, se străduia să găsească soluţiile cele mai bune. Iubea lumea, viaţa şi oamenii„, a declarat Gheorghe Cacoveanu.

La funeralii a fost şi femeia care a supravieţuit accidentului, ea fiind externată miercuri seara din spital.

Tot joi a fost înmormântat şi pilotul elicopterului căzut. Avea 49 de ani şi o mie de ore de zbor. Nici nu trebuia să fie la manşă în ziua tragediei, dar a acceptat să vină în timpul liber, ca să-şi ajute colegul.

Era viaţa mea şi sufletul meu şi un pilot experimentat. Un om deosebit, deosebit„, a spus soţia pilotului.

Sorin Ţerbea a fost un om influent în Mureş. Avea un hotel de patru stele, un centru spa, patru restaurante, o firmă de salubrizare şi două de construcţii. Mai avea şi afaceri în transporturi. Totodată, Ţerbea era patronul unei echipe de futsal din Târgu Mureş, precum şi preşedintele Federaţiei Române de Futsal. În 2011, el a fost acuzat de dare de mită, doi ani mai târziu a fost achitat.