Şoseaua BLESTEMATĂ de lângă Capitală. O dată la câteva luni, cineva piere călcat de maşină VIDEO

În ultimul an, la ieşirea din Jilava şi-au pierdut viaţa mai mulţi oameni printre care şi un nou-născut. O dată la câteva luni, cineva piere călcat de maşină. Oamenii spun despre această şosea că ar fi blestemată.

06 iul. 2018, 18:50
Şoseaua BLESTEMATĂ de lângă Capitală. O dată la câteva luni, cineva piere călcat de maşină VIDEO

Ieşire din Jilava, 3 martie, 2018, ora 21. Pe imagini se observă un om care încearcă să traverseze strada prin loc nepermis. Apucă să treacă de primul sens, dar APOI este lovit de o maşină. Medicii sosesc imediat la faţa locului, doar ca să constate decesul.

6 iulie 2018. Crucile de pe marginea drumului, stau marturie la tragediile care s-au petrecut pe DN 5. Accidentele mortale s-au diminuat considerabil, dar pietonii traversează încontinuare, nestingheriţi, printre maşini

Din luna martie, de cand a fost inregistrat ultimul accident mortal, in zona, politistii de la rutiera au montat panouri de avertizare pentru pietoni, dar si balize pe mijlocul drumului ca sa-i descurajeze pe acestia sa traverseze neregulamentar. Chiar si asa, pietonii ignora aceste semnale si traverseaza punandu-si viata in pericol.

Este şi cazul acestui bărbat. Deşi a văzut că oprirea este interzisă în zonă, şoferului nu i-a păsat prea tare. A parcat neregulamentar şi a traversat strada printre maşini. Poliţiştii l-au luat la întrebări şi au fost la un pas să-i pună cătuşele pentru că omul devenise recalcitrant.

Intr-un final, spiritele s-au calmat, iar bărbatul a fost amendat cu 580 de lei pentru traversare şi oprire neregulamentară. La nici 10 minute de la acest incident, alţi doi bărbaţi au traversat printre maşini, deşi i-au vĂzut pe poliţişti. şi ei s-au ales cu amendă

Tot în acelaşi loc, la începutul anului 2017 o femeie a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit violent de un tir. In urma impactului, atât ea cât şi copilul ei non-născut au murit pe loc. Poliţiştii au găsit în maşină un bilet de adio al femeii, în care îşi explica gestul necugetat.

Pentru evitarea tragediilor, poliţiştii au stabilit şi un post fix al unui echipaj de la rutieră care să asigure zona, iar până la sfârşitul anului autorităţile promit să înlocuiască balizele cu parapeţi de beton, ca să-i descurajeze pe pietoni să mai traverseze neregulamentar.