Sosia Reginei Elisabeta a II-a renunță la slujbă, după 34 de ani, din respect pentru moartea suveranei. „Nu va mai fi niciodată cineva ca ea”

Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta a II-a, renunță, din respect pentru moartea monarhului britanic, la slujbă. Aceasta o simțea pe regină ca fiind „parte din familie”

10 sept. 2022, 18:51

Mary Reynolds, femeia care seamănă cu Regina Elisabeta a II-a, are 89 de ani și a devenit sosia suveranei în 1988, după ce, la vârsta de 17 ani, i s-a spus că seamănă foarte mult cu aceasta. Femeia locuiește în Epping, Essex, iar după moartea reginei aceasta dorește să renunțe la slujba de sosie, din respect, dar își va păstra ținutele, pentru a păstra vie amintirea suveranei, pe care declară că o simțea ca fiind „parte din familie”.

Femeia a apărut în mai multe filme și emisiuni de televiziune, cele mai importante dintre momentele sale fiind atât rolul principal din filmul de comedie Bullseye, din 1900, cât și un episod din seria aniversară de 25 de ani a serialului Doctor Who din 1988.

Marry a declarat că e mândră și se simte norocoasă că există această asemănare între ea și regină, dar că va încheia această carieră. A mai spus că dorește, totuși, să păstreze ținutele de regină, pentru că : „fac parte din viața mea de mult timp.” Aceasta a declarat că are două dulapuri separate: unul pentru ținutele normale și unul pentru cele regale. Pentru o ocazie specială, însă, ar alege o ținută din „dulapul reginei”.

Citește și: Ce se ascunde în spatele ultimelor fotografii cu Regina Elisabeta a II-a în viaţă. Dezvăluirile făcute de fotograf

Contactată de televiziunea rusă după moartea Reginei Elisabeta a II-a

După moartea reginei, Mary a fost contactată de o televiziune rusă, care i-a cerut să îmbrace costumul de imitatoare, conform Digi24.

„Era o persoană care avea atâta lumină și era o persoană foarte iubită și prietenă cu toată lumea. Se simțea ca și cum făcea parte din familie”, a spus sosia reginei. Mary a mai adăugat și că întotdeauna a încercat să se comporte precum o regină și să fie drăguță și să respecte pe toată lumea.

”Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina- nu Regina Elisabeta, nu Regina Angliei, era Regina. Nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a mai povestit femeia.

Citește și: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a și cine o moștenește. Cât de bogată a fost și de unde au venit banii