SOSmydoctor.com – cei mai buni doctori, sanatate mai buna! Cum poti obtine o evaluare medicală la distanță prin intermediul celui mai mare spital online?

Peste 200 de medici din diverse specialități, psihologi, psihoterapeuți, nutriționiști și terapeuți oferă o gamă variată de servicii de consultații online prin intermediul aplicației SOSMYDOCTOR disponibilă gratuit in GooglePlay și Apple Store.

19 feb. 2022, 12:18
SOSmydoctor.com – cei mai buni doctori, sanatate mai buna! Cum poti obtine o evaluare medicală la distanță prin intermediul celui mai mare spital online?

Persoanele care vor o evaluare medicală la distanță prin intermediul celui mai mare spital online au acum la dispoziţie SOSmydoctor.com.

Medici din specialităţile Chirurgie, Cardiologie, Pneumologie, ORL, Oncologie, Dermatologie, Endocrinologie, Obstetrică-Ginecologie, Urologie/ Nefrologie, Ortopedie și traumatologie, Psihiatrie, Pediatrie, Radiologie și imagistică medicală, Oftalmologie, Medicină de urgență, Medicină de familie, Stomatologie, Medicină legală, Logopedie, Psihologie, Nutriție oferă consultaţii pe platforma internațională de telemedicină SOSMYDOCTOR.COM.

Medici specialiști de renume din Europa, precum Prof. Dr. Tudor Toma, medic pneumolog, care profesează în Londra, Prof. Dr. Canfeza Sezgin unul dintre cei mai renumiți oncologi din Turcia, dar și profesori de excepție Prof. Dr. Irinel Popescu, șeful Centrului pentru Boli Digestive și Transplant hepatic – Spitalul Fundeni din București, sunt disponibili chiar acum pentru consultații online în aplicația SOSMYDOCTOR.

Programul fiecărui specialist, costul, dar și durata ședinței sunt informații publice disponibile pe site sau în aplicație, totul fiind transparent.

Zeci de mii de pacienți au testat deja aplicația SOSMYDOCTOR, iar printre beneficiile acesteia regăsim accesul rapid, din confortul caselor dumneavoastră la un medic sau un specialist conform necesităților pe care le aveți, în ziua dorită și la ora pe ca o puteți selecte în momentul programării.

Accesând un medic online, reduceți astfel și riscul de infectare cu diverse bacterii ori viruși, dar economisiți și timpul pe care l-ați fi petrecut în trafic și în cozile invitabile din spitale.

Aplicația SOSMYDOCTOR dispune de toate instrumentele necesare pentru a putea realiza consultații video online. De asemenea, se pot transmite documente ori acte medicale, fișiere pdf sau poze.

Mai mult, cei care îşi fac programare acum pe SOSMYDOCTOR pot obţine şi o reducere de 20% din preţul consultaţiei, utilizând codul HappyHour.