SOSMYDOCTOR.COM – cel mai mare spital online

Cea mai nouă tehnologie în domeniul medical vine din România, iar românii sunt cei care se bucură din plin de beneficiile acesteia.

02 dec. 2021, 14:33
SOSMYDOCTOR.COM – cel mai mare spital online

Se poate spune că SOSMYDOCTOR.COM platforma de telemedicină românească a devenit cel mai mare spital online!

Peste 200 de medici din diverse specialități, psihologi, psihoterapeuți, nutriționiști și terapeuți acoperă o gamă variată de servicii de consultații online prin intermediul aplicației SOSMYDOCTOR disponibilă gratuit in GooglePlay și Apple Store.

Medici specialiști de renume din Europa, precum Prof. Dr. Tudor Toma, medic pneumolog, care profesează în Londra, Prof. Dr. Canfeza Sezgin unul dintre cei mai renumiți oncologi din Turcia, dar și profesori de excepție Prof. Dr. Irinel Popescu, șeful Centrului pentru Boli Digestive și Transplant hepatic – Spitalul Fundeni din București, sunt disponibili chiar acum pentru consultații online în aplicația SOSMYDOCTOR.

Peste 70.000 de pacienți au testat deja aplicația SOSMYDOCTOR, iar printre beneficiile acesteia regăsim accesul rapid, din confortul caselor dumneavoastră la un medic sau un specialist conform necesităților pe care le aveți, în ziua dorită și la ora pe ca o puteți selecte în momentul programării.

Accesând un medic online, reduceți astfel și riscul de infectare cu diverse bacterii ori viruși, dar economisiți și timpul pe care l-ați fi petrecut în trafic și în cozile invitabile din spitale.

Aplicația SOSMYDOCTOR dispune de toate instrumentele necesare pentru a putea realiza consultații video online, se pot de asemenea transmite documente ori acte medicale, fișiere pdf sau poze.

Aplicația SOSMYDOCTOR poate fi descărcată gratuit din AppStore și GooglePlay!