Simion și Orban, circ penibil în Parlament printre trandafiri și huiduieli! Șoșoacă către Ciucă: ”Începe să-mi placă de dumneavoastră!”

Circ penibil în Parlament la votul de investitură a noului Guvern condus de președintele PSD, Marcel Ciolacu. Diana Șoșoacă, Nicolae Ciucă, George Simion și Ludovic Orban au fost protagoniștii unor momente de noaptea minții, nedemne de un astfel de moment de o asemenea anvergură politică.

15 iun. 2023, 13:00
Simion și Orban, circ penibil în Parlament printre trandafiri și huiduieli! Șoșoacă către Ciucă: ”Începe să-mi placă de dumneavoastră!”
Șoșoacă, Ciucă, Simion și Orban, circ penibil în Parlament printre trandafiri și huiduieli: ”Începe să-mi placă de dumneavoastră!”

Șoșoacă, Ciucă, Simion și Orban, circ penibil în Parlament printre trandafiri și huiduiel. Înainte ca Marcel Ciolacu să își susțină primul discrus în Parlament, în caliate de premier al României, senatoarea Diana Șoșoacă și actualul președinte al senatului Nicolae Ciucă, au făcut spectacol în Parlament.

Citește și Marcel Ciolacu promite că le face dreptate profesorilor: „Cei care muncesc din greu trebuie să câștige mai mult”

Senatoarea șoșoacă i-a cerut lui Nicolae Ciucă să îi acorde 2 minute special pentru a vorbi.

”Începe să-mi placă de dumneavoastră, domnule Ciucă! Mi-am extins VPN-ul la India, Brazilia și în curând vom intra în BRIC. Nu este vorba nici de Moscova, nici de nimic, dar mi se pare corect să mi se acorde mie două minute pentru că sunt singura opoziție din Parlamentul României”, a spus Diana Șoșoacă.

La scurt timp după ce Nicolae Ciucă și-a dat seama că a făcut o gafă nu este regulamentar să îi acorde special minute senatoarei și-a recunoscut greșeala.

”Este important să recunoști când greșești și să încerci să îndrepți lucrurile. Resupun la vot propunerea privind timpul alocat, iar pentru parlamentarii neafiliați vom aloca 5 minute”, a spus Nicolae Ciucă.

Imediat, Diana Șoșoacă a revenit la microfon și a lansat un atac dur la adresa USR, pentru că aceștia au acuzat-o că nu are rușine deloc.

”Este rușinos ca USR-ul, LGBTQ, în fața fețelor bisericești, să veniți și să vorbiți despre rușine. Rușine vouă LGBTQ-iștilor.”, a spus Șoșoacă.

La rândul său, liderul AUR, George Simion, nu a rata ocazia de a face un nou spectacol și a lansat un atac la adresa lui Nicolae Ciucă.

„În teorie sunteți buni, practica vă cam omoară. Sper să nu se desfășoare și anul ăsta jumătate cum s-a desfășurat în ultimul an și jumătate. Dle Ciucă, nu prea aveți experiență, lăsați pe altcineva să prezideze! Dați-mi și mie două minute, domnule Ciucă, două minute”, a spus Simion.

Nici fostul liberal Ludovic Orban nu s-a lăsat mai prejos și a continuat bâlciul din Parlament. Împreună cu parlamentarii din Forța Dreptei a distribuit, în plenul Parlamentului, câte 3 trandafiri și câte un formular de Adeziune la PSD parlamentarilor din Partidul Național Liberal care vor vota învestirea Guvernului condus de Marcel Ciolacu.

Citește și Marcel Ciolacu, primele declarații la votul de învestitură: „Voi livra la milimetru tot ceea ce am promis”