Șoșoacă o calcă în picioare pe fiica lui Vadim că a intrat în AUR: ”Am fost zi de zi cu tine la spital, am depus plângere penală, te-am ajutat cu absolut orice și acum te duci la Simion?”

Diana Șoșoacă tună și fulgeră după ce Lidia Vadim, fiica cea mare a fostului lider al Partidului România Mare (PRM) Corneliu Vadim Tudor, s-a înscris în AUR. ”Cu asta ne-am ales în politica românescă, cu lipsă de moralitate”, a spus Șoșoacă.

27 nov. 2023, 12:17
Șoșoacă o calcă în picioare pe fiica lui Vadim că a intrat în AUR: ”Am fost zi de zi cu tine la spital, am depus plângere penală, te-am ajutat cu absolut orice și acum te duci la Simion?”

Senatoarea Diana Șoșoacă o calcă în picioare pe fiica lui Corneliu Vadim Tudor după decizia acesteia de a se înscrie în AUR.

”Madam domnișoară Vadim, ții minte când mă sunai și am fost cu tine zi de zi să-ți salvez bărbatul? Te-a refuzat Simion și am fost zi de zi cu tine la spital, am depus plângere penală, te-am ajutat cu absolut orice și acum te duci la Simion?

Bă, poate vă dau publicității toate discuțiile cu mine, cu Lidia Vadim! Păi nu-i e rușine? Chiar în halul asta ne vindem? Când Corneliu Vadim Tudor i-a urât pe aia care sunt acum în AUR. Nici un scupipat nu dădea pe ei. Pe miliardarii aia pe care nu dădea doi bani. Atâta promiscuitate am ajuns?

Citește și: Ce avere are Diana Șoșoacă. Salariul uriaș pe care îl încasează de la Senat

Femeia asta și-a văzut bărbatul datorită mie. Nu vă supărați, cinci ore am dat declarații în dosarul bărbatului ei, cinci ore și le-am explicat polițiștilor totul. Toate înregistrările sunt făcute de mine în dosarul ală. Cu asta ne-am ales în politica românescă, cu lipsă de moralitate, cu oameni uciși aruncați în saci negri de plastic, cu copii distruși, cu cancere galopante. Rona Hartner de ce a murit, Dumnezeu să o odihnească? Era pacienta mamei mele. A crezut în marea medicină deși i s-a spus ”nu te vaccina!””, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

Citește și: Diana Şoşoacă şi-a serbat ziua de naştere cântând „Katiuşa” în limba rusă. Dedicaţii speciale pentru Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis VIDEO

@pichaku.picaku #dianasosoaca #ciolacu #lidiavadimtudor #atâtsaputut #minciuni ♬ sonido original – Pikachu