Sot grozav, sex groaznic? 4 sfaturi să rezolvi problema

Felicitari! Te inscrii in randul femeilor fericite in casnicie. Ai gasit un sot grozav, va intelegeti de minune, sunteti buni prieteni, petreceti timp de calitate impreuna. Toate bune si frumoase pana cand intrati in pat!

23 feb. 2019, 20:49
Sot grozav, sex groaznic? 4 sfaturi să rezolvi problema

Multe cupluri ajunse in acest punct acumuleaza frustrari sexuale si ajung sa se desparta. Nu trebuie sa fie si cazul tau.

Iata 4 sfaturi care iti pot revigora sexul in cuplu, alaturi de barbatul cu care te intelegi de minune in toate celelalte aspecte ale vietii de cuplu.

1. Fii cinstita

Daca a trecut destul de mult timp de cand stii ca sexul nu este tocmai grozav, inseamna ca, cel mai probabil, nici n-ai facut ceva ca sa schimbi asta. Nu trebuie sa o recunosti dur si sa-i scazi sotului tau respectul de sine, insa trebuie sa discutati deschis problema pentru a o putea rezolva.

2. Spune clar ce te starneste si ce nu

De ce te-ai preface si de ce ai mima orgasmul pentru a-i face pe plac sotului?! Nu o lua pe ocolite si spune-i exact ce te excita si ce nu. Daca problema este de natura anatomica si penisul sotului este prea mare sau prea mic, exista intotdeauna pozitii care sa avantajeze ambele „tabere”. Discutati-le si gasiti impreuna solutia care vi se potriveste. Nu ii spune numai ce greseste, incepe tot timpul cu ce face bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO