Soţ şi soţie, morţi după ce au căzut de la etaj, din ghena unui bloc în Bucureşti. Se ia în calcul o dublă sinucidere

Tragedie în Capitală. Doi bătrâni, soţ si soţie, au murit după ce au căzut de la etajul 7 al unui bloc în zona Barbu Văcărescu. Deocamdată nu e clar dacă cei doi bătrâni au căzut accidental de la balcon sau a fost un gest premeditat.

23 sept. 2022, 14:01
Soţ şi soţie, morţi după ce au căzut de la etaj, din ghena unui bloc în Bucureşti. Se ia în calcul o dublă sinucidere

Doi soţi, în vârstă de 89 de ani, au căzut de la etajul 7 al unui bloc din zona Barbu Văcărescu. Echipele de intervenţie care au sosit la fața locului pentru a le acorda primul ajutor nu au mai putut face nimic. Cei doi bătrâni erau morţi.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Guvernul pregătește noi vouchere sociale pentru români. Cine poate beneficia și când vor fi acordate

Vecinii şi Politia spun că cei doi bătrâni s-ar fi aruncat în gol în momentul în care femeia care îi îngrijea era plecat la cumpărături.

Soții locuiau la etajul 2 al blocului din care s-au aruncat. Vineri, au urcat împreună cinci etaje și s-au aruncat în gol din ghena aflată la etajul 7.

Din primele informaţii, cei doi soţi nu aveau probleme financiare, ci aveau o situaţie financiară bună, însă se confruntau cu probleme de sănătate. O femeie avea grijă de ei. Cei doi bătrâni au profitat de faptul că femeia care îi îngrija era plecată să le facă cumpărături. În momentul în care aceasta s-a întors la locuinţa bătrânilor, i-a găsit morţi lângă bloc.

Citeşte şi: O femeie a murit, iar alte patru persoane sunt rănite după ce o mașină a lovit o căruță tractată de un tractor

Femeia care avea grijă de cei doi soţi le-a spus anchetatorilor că înainte să plece de acasă le-a dat de mâncare şi că aceştia nu au avut un comportament ciudat sau care să o alarmeze asupra evenimentul ce urma să aibă loc.

La locul tragediei a ajuns de urgenţă şi fiul celor doi soţi care au căzut de la etaj. Nici el nu-şi explică ce s-a întâmplat.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la criminalistică. Trupurile neînsufleţite ale celor doi soţi vor fi preluate şi duse la INML pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii au deschis dosar penal de moarte suspectă. Principala pistă este cea a sinuciderii, însă nu este exclusă nici crima.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis Poliţia.