Soț și soție, morți în urma unui accident produs de un șofer beat și drogat. Tânărul a provocat un carnagiu pe șosea, imaginile sunt greu de privit

Un tânăr beat și drogat a provocat un accident cumplit, la ieșire din Gherla spre Dej. Inconștiența sa a dus la moartea a doi soți.

22 oct. 2023, 19:59
Soț și soție, morți în urma unui accident produs de un șofer beat și drogat. Tânărul a provocat un carnagiu pe șosea, imaginile sunt greu de privit

Nimic nu îi sperie pe șoferii băuți și drogați. Un tânăr de 24 de ani s-a urcat în mașină, sub infleunța alcoolului și a substanțelor interzise, sâmbătă seara, și a pornit din Gherla, către Dej. Șoferul s-a angajat într-o depășire periculoasă și a provocat un accident cumplit.

Doi oameni, soț și soție, și-au pierdut viața din cauza inconștienței sale. Polițiștii constatatori au transmis că bărbatul avea o alcoolemie de 0,60 miligrame la mie alcool pur în aerul expirat, iar testele preliminare legate de consumul de dorguri au arătat că acesta se afla și sub influența substanțelor stupefiante.

Citește și: Ana Morodan, condamnată la un an şi trei luni de închisoare. „Contesa digitală” a produs un accident auto, având permisul suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi a drogurilor

„Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej.

În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora.

Testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 24 de ani a indicat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Citește și: Român mort în Italia, în urma unui grav accident rutier. Florin avea doar 36 de ani

Potrivit presei locale, Grobois Enikő, femeia în vârstă de 63 de ani care și-a pierdut viața în accident, a fost profesoară de chimie la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej.

Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus apoi pentru arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ucidere din culpă.