Soția fostul deputat AUR Dumitru Focșa își retrage plângerea după ce a fost agresată: ”Îmi pare rău că s-a mediatizat și afectează AUR, nu asta am vrut. Nu vreau să îi fac rău”

Soția deputatului Dumitru Focșa a anunțat că își va retrage plângerea de pe numele parlamentarului pe care l-a reclamat pentru violență domestică. Femeia și-a motivat decizia prin faptuș că scandalul mediatizat intens a afectat partidul AUR.

10 ian. 2023, 08:49
Soția fostul deputat AUR Dumitru Focșa își retrage plângerea după ce a fost agresată: ”Îmi pare rău că s-a mediatizat și afectează AUR, nu asta am vrut. Nu vreau să îi fac rău”

Soția deputatului Dumitru Focșa, exclus din AUR după ce și-a bătut soția, a declarat că divorțul rămâne valabil și nu își dorește decât ”să o ia fiecare pe drumul lui”. Claudia Focșa a mai spus, la Antena 3, că nu vrea să se răzbune pe soțul său ”sub nicio formă (…) după 13 ani petrecuți împreună”.

„Eu voi intenta divorț așa cum am și voi vedea liniștită de viața mea. Am discutat despre faptul că am sunat la 112. Singurul lucru pe care îl regret este că totul a ajuns să fie atât de mediatizat și să afecteze partidul AUR, eu nu mi-am dorit acest lucru. În rest, nu. Deci era normal să sun, am fost agresată. Am regretat că s-a mediatizat. Nu mi-am dorit nicio secundă acest lucru.

Legat de plângerea făcută la poliție, intenționez să o retrag deoarece nu vreau să mă răzbun pe el sub nicio formă. Tot ce îmi doresc este să divorțez și să ne vedem fiecare de viața lui. Atât. Asta este ceea ce îmi doresc.

Fără nicio presiune am discutat și am realizat că totuși după 13 ani petrecuți împreună, scopul meu nu este să mă răzbun, nu este să îi fac rău, ci doar să ne despărțim și să continuăm viețile separate.

Agresiunea, a existat. Declarația este făcută la poliție. Plângerea mi-o retrag, nu pentru că nu ar fi existat agresiunea, ci pentru că am hotărât că nu vreau să mă răzbun pe omul lângă care am trăit 13 ani și lângă care am petrecut și foarte multe momente bune, pe care l-am susținut, care m-a susținut și el atunci când am avut nevoie.

Am hotărât că cel mai bine este să ne separăm, să divorțăm”, a spus Claudia Foșca, la Antena 3.

Deputatul Dumitru Focșa a fost reclamat chiar de către soția sa că a bătut-o. Martor al agresiunii a fost și fetița de 9 ani pe care familia o are în grijă.

Citește și: Deputatul bătăuş Dumitru Focşa îl sfidează pe George Simion: „Este o execuţie în stil Troţki. Voi demisiona din Parlament dacă ancheta penală va arăta că am fost vinovat”

După episodul violent, deputatul Viorel Focșa a fost exclus din AUR, iar liderul partidului, George Simion, i-a cerut public demisia, spunând că ”AUR trebuie să fie un exemplu”, că excluderea lui Focșa ”a fost o decizie grea”, dar că ”s-a gândit la mama, soția și viitoarea fiică”.