Soția fotbalistului Alex Mățan își înnebunește vecinii. Imaginile în care face plajă pe terasa apartamentului au devenit publice

Soția fotbalistului Alex Mățan își înnebunește vecinii. Elena are 26 de ani și s-a mutat în Statele Unite pentru a fi alături de partenerului său, cu care s-a căsătorit în luna decembrie a anului trecut. Tânărul sportiv a cucerit titlul în MLS cu Columbus Crew și încasează un salariu anual de 450.000 de euro.
Alina Costache
17 mai 2024, 18:22
Soția fotbalistului Alex Mățan își înnebunește vecinii. Imaginile în care face plajă pe terasa apartamentului au devenit publice

Soția fotbalistului Alex Mățan își înnebunește vecinii. Elena trăieşte în lux alături de soțul ei, care a trecut prin momente grele în timpul împrumutului la Rapid. Blondina își trăieşte „visul american” și nu are nicio inhibiție.

Citește și: Doi fotbaliști cunoscuți au făcut schimb de partenere. Amândoi sunt fericiți cu alegerile făcute

Soția fotbalistului Alex Mățan își înnebunește vecinii

Elena a profitat de zilele cu soare şi a făcut plajă pe terasa apartamentului, înnebunindu-și vecinii cu formele sale lucrate intens în sala de sport. Blondina a îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a etalat tatuajele. Imaginile postate pe reţelele sociale sunt de senzaţie.

Elena Măţan este, de mai bine de trei ani, într-o relaţie cu jucătorul lui Columbus Crew. În ziua în care şi-a sărbătorit ziua de naştere, a primit o adevărată declaraţie de dragoste.

La mulți ani, iubire! Îți mulțumesc pentru că mă iubești necondiționat. Te iubesc cel mai mult”, i-a scris Alex Măţan. Elena a răspuns imediat la mesajul impresionant primit de la soţul ei: „Mereu. Te iubesc și eu”.

Elena Măţan a povestit pe Internet cum este viața în Ohio. „Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv în SUA. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă, în materie de orice, învățământ, business etc.

Dezavantajele sunt armele, la o perioadă de timp e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema, nu mai pot merge să văd un film, fac atac de panică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată”, a spus Elena Măţan, potrivit gsp.ro.