Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență în Turcia. A suferit un AVC

Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Femeia a suferit un accident vascular şi a ajuns de urgență la un spital din Turcia pentru o intervenție chirurgicală.

01 sept. 2021, 17:06
Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență în Turcia. A suferit un AVC

Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență în Turcia. Cati Siminonescu a mărturisit de unde au început aceste probleme de sănătate și cum a ajuns pe mâna medicilor.

Soția lui Adrian Minune, primele declarații după ce a fost operată de urgență în Turcia

Cati Simionescu a mers la mai mulți medici pentru un control, după ce s-a simțit rău câteva zile la rând. La scurt timp după, partenera de viață a lui Adrian Minune a început să aibă arsuri în spatele capului, dar a pus totul pe baza oboselii. În somn, aceasta a avut parte de trauma vieții ei. S-a trezit cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar apoi totul se ducea în jos către mână și picior. Speriată deoarece era singură acasă a sunat de una singură la 112, iar apoi a fost transferată de urgență la spital.

Drama Mirelei Vaida. S-a întâmplat la 6 ani de la căsătorie: „Foarte greu îţi revii”

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit Cati Simionescu, conform SpyNews.

Boala de care suferă Nico: „E o chestie ereditară. Și eu și surorile mele avem”

Soția lui Adrian Minune a suferit un accident vascular. În urma acestei probleme, Cati Simionescu a fost transferată la un spital din Turcia pentru aparaturile performate de care dispun. În urma operației, i-au fost descoperite și alte probleme de sănătate. Este vorba de un anevrism pe baza căruia avea stările tensionate și nu se simțea bine. Totodată, aceasta nu s-a ferit să mărturisească că această problemă de sănătate este ca o bombă cu ceas care dacă nu este tratată , ar putea fi fatală: „În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”.