Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, consilier la Palatul Victoria în mai multe guverne PSD

Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona Cumpănaşu (fostă Baltag), a fost consilier la Palatul Victoria în mai multe guverne PSD, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă. Ea a renunţat la slujba de la Palatul Victoria pentru a merge la organizaţia condusă de Alexandru Cumpănaşu

05 aug. 2019, 12:48
Soţia lui Alexandru Cumpănaşu, consilier la Palatul Victoria în mai multe guverne PSD

Simona-Gabriela Baltag, actual Cumpănaşu, a fost numita consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Sorin Grindeanu in 28 iunie 2017. Ea a continuat sa fie consiliera a premierilor PSD si dupa plecarea lui Grindeanu si Tudose, pana in ianuarie 2018, in mandatul Vioricai Dancila, scrie Starea Presei.

La inceputul lunii februarie 2018 ea a renuntat la pozitia din guvern, pentru a deveni secretarul general al Coaliţiei pentru Modernizarea României, condusă de Alexandru Cumpănaşu.

Ultima declaraţie de avere disponibilă, din februarie 2018, arată că Simona Baltag (încă nu se căsătorise) are un teren şi o casă în Pantelimon, precum şi o maşină Subaru. 

Ea a realizat venituri de 70.000 de lei din poziţia de consilier de stat (5.800 de lei pe lună), plus încă 42.000 de lei de la Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, ameninţat cu MOARTEA: „Se folosesc de toate mijloacele să mă intimideze”