Soţia lui Bute, într-o ipostază inedită. S-a pozat în lenjerie intimă cu centura campionului

Lucian Bute s-a căsătorit sâmbătă cu Elena, iubita sa de 8 ani de zile. "Mi-am îndeplinit cel mai mare vis, am câştigat cea mai importantă centură", sunt cuvintele lui Lucian Bute, copleşit de emoţii la nunta cu aleasa sa. La o zi după marele eveniment, în presă a apărut o fotografie în care Elena poartă doar lenjerie intimă.

16 iun. 2013, 12:00

Soţia lui Lucian Bute are un trup frumos, care sâmbătă a fost bine pus în evidență de rochia de mireasă. Însă o apariție la fel de surprinzătoare, însă cu mult mai sexy, a avut-o Elena în urmă cu trei ani, într-o fotografie care i-a lăsat pe fanii sportivului cu gura căsactă.

Potrivit libertatea.ro, superba brunetă a împrumutat de la cel care avea să-i devină soț centura cu diamante, pe care atunci o câștigase, a renunțat la haine și, doar în chiloți și într-un maiou s-a lăsat pozată cu „trofeul”.

Desigur, centura acoperea părțile intime ale Elenei, aceasta reușind să nu se facă de râs cu o astfel de ipostază.

Lucian Bute şi-a unit viaţa în faţa lui Dumnezeu cu aleasa inimii sale, Elena Aprozeanu. Slujba de cununie, oficiată de arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian, a durat aproape două ore.

La ieşirea mirilor din Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena au fost eliberaţi 30 de porumbei albi. Fericit şi emoţionat, Lucian Bute le-a arătat tuturor verigheta de pe deget şi a spus că este cea mai de preţ medalie pe care a câştigat-o în viaţa lui. De la biserică, mirii şi nuntaşii au plecat spre clubul exclusivist unde a avut loc petrecerea cu peste 450 de invitaţi.

Vezi cât costă costumul lui şi din ce material este făcut

 
Înainte de cununia religioasă, în prima parte a zilei, Lucian şi Elena au mers în comuna natală a pugilistului. Aici, mirii au jucat hora, conform tradiţiei, ocazie cu care s-au prins în joc foarte mulţi vecini de-ai boxerului. Toată comuna a fost în sărbătoare şi a petrecut, ciocnind pahare cu vin şi jucând în horă.