Soţia lui Cheloo a scăpat de dependenţa de droguri cu dragoste. Cine a vindecat-o pe Daniela Niculescu

Chiar dacă a trecut printr-o căsnicie zbuciumată şi probleme mari cu dependenţa de droguri, fosta soţie a lui Cheloo este acum în culmea fericirii. Ea a dat uitării perioada grea pe care a petrecut-o în clinicile de dezintoxicare şi priveşte încrezătoare către viitor, departe de România.

30 apr. 2015, 07:32
Soţia lui Cheloo a scăpat de dependenţa de droguri cu dragoste. Cine a vindecat-o pe Daniela Niculescu

După ce a trebuit să stea o perioadă destul de lungă de timp într-o clinică de dezintoxicare din Elveţia, pentru a scăpa definitiv de dependenţa de stupefiante, Daniela Niculescu este acum foarte fericită după ce şi-a refăcut viaţa şi a reuşit să scape definitiv de problema cu drogurile şi a ajuns şi la o înţelegere cu Cheloo în ceea ce îl priveşte pe băieţelul lor Ştefan, care este în grija părinţilor ei, scrie spynews.ro.

Citeşte şi SCANDAL MARE. Grasu XXL, ATAC la Paraziţii. „Sunt nişte PROŞTI…”

Perioada de timp petrecută în clinica din Elveţia, a fost una de bun augur din toate punctele de vedere pentru fosta soţie a lui Cheloo, pentru că acolo şi-a rezolvat dependenţa de droguri şi l-a cunoscut şi pe actualul ei soţ. Dragostea este întotdeauna un bun medicament şi se pare că şi în cazul Danielei acest sentiment şi-a făcut efectul.

Citeşte şi Cheloo a umilit o grăsuţă în avion: „O să-ţi dau autograf când…”. Cum s-a răzbunat tânăra FOTO

După ce a reuşit să termine tratamentul prescris de medici, Daniela a mers împreună cu actualul soţ direct în Spania, ţara de origine a bărbatului, unde cei doi s-au stabilit. Fericirea şi iubirea celor doi nu putea fi altfel încununată altfel decât cu rodul iubirii lor, Dana fiind însărcinată urmând să îi dăruiască soţului ei un băieţel. Cei doi s-au gândit deja şi la un nume, iar pe micuţ îl va chema David.

Pentru a fi cât mai aproape şi de Ştefan, băieţelul pe care îl are împreună cu Cheloo, Daniela a încercat să se mute definitiv în România, însă soţul ei nu s-a putu acomoda foarte bine, cei doi având deja o viaţă „aranjată” în Spania. Chiar şi aşa, Daniela nu îşi neglijează băieţelul pe care îl are cu fostul soţ, Ştefan mergând periodic în vizită la mama sa, iar cele mai lungi perioade le petrece în Spania sunt în timpul vacanţelor, pentru a nu neglija şcoala, iar în restul timpului cel mic este crescut de bunicii materni, care îi fac absolut toate poftele.