Soţia lui Connect-R, internată de urgenţă în spital. Misha trece prin clipe grele

Misha trebuia să ajungă miercuri seara într-o emisiune, dar din cauza unor probleme de sănătate, soţia lui Connect-R a ajuns la spital. Cu puţin timp înainte de începerea show-ului producătorii au fost anunţaţi că frumoasa artistă a ajuns de urgenţă la spital. Anunţul a fost făcut chiar de Cristi Brancu, gazda emisiunii.

18 iun. 2015, 17:42
Soţia lui Connect-R, internată de urgenţă în spital. Misha trece prin clipe grele

Misha trece prin clipe grele, după ce miercuri seară i s-a făcut rău subit. În loc să apară la tv la o emisiune de divertisment, blonda a ajuns la spital, scrie click.ro. Colegul ei, Dj Sava a mărturisit că artista are probleme de sănătate mai vechi şi cel mai probabil aceasta ar putea fi cauza pentru care a avut nevoie de îngrijire medicală.

Vezi: Connect-R, fotografie EMOŢIONANTĂ alături de FIICA sa

Misha a născut la începutul anului 2014 o fetiţă, iar la un an de la acest fericit eveniment, blonda a decis să-şi pună silicoane pentru că era nemulţumită de bustul său după perioada de alăptare. Recent, solista a revenit pe scenă cu o piesă nouă în colaborare cu Dj Sava, „Amor a Monaco”. Încă de la la filmările clipului de luna trecută, artista nu era în apele ei, acuzând dureri.

Citeşte şi: Misha, schimbare RADICALĂ DE LOOK. Soţia lui Connect-R este DE NERECUNOSCUT: „O, nu! Ce urâtă e acum”