Soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui, găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Avea 57 de ani şi nu a acuzat vreo boală!

Corneliu Bichineț, fost deputat și fost președinte al CJ Vaslui, a anunțat pe pagina de Facebook că soția lui a murit, fiind găsită fără suflare în casa fiului lor, din Bruxelles.

02 iun. 2023, 11:50
Soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui, găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Avea 57 de ani şi nu a acuzat vreo boală!
Soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui, găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Avea 57 de ani şi nu a acuzat vreo boală!

Soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui, găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Fostul deputat a dezvăluit că plecase împreună cu soția lui la Bruxelles pentru a pune la punct ultimele detalii ale nunții fiului lor. Aceasta ar fi suferit un infarct, fidnd găsită fără suflare dimineaţa.

„Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să stabilim ultimele detalii pentru nunta sa. Dumnezeu a hotărât altfel. După clipe minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, în timpul nopții a suferit un infarct și s-a stins. Un asemenea om lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe!O să o repatriem cât de repede putem și o vom înmormânta la Negrești. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a scris Corneliu Bichineț pe Facebook.

Corneliu Bichineț a fost ales senator din partea PRM în legislatura 2000-2004, iar între 2004 și 2008 a ocupat funcția președinte al Consiliului Județean Vaslui. A mai prins un mandat de deputat din partea PMP între 2016 și 2020.

Citeşte şi: Dan Michael Schlanger, actor, producător de film şi televiziune şi preşedinte al Bucharest Jewish Film Festival, a murit

„Întreaga comunitate negreșteană este șocată la aflarea veștii morții doamnei Anda Bichineț. Colega noastră, Anda, a îndrumat pe calea lecturii, prin funcția pe care o deținea de director al Bibliotecii orășenești Negrești, mii de copii și a contribuit permanent la educarea societății negreștene. A fost un factor de echilibru într-o societate din ce în ce mai zbuciumată și o colegă apreciată și iubită de toți. Dumnezeu sa o ierte. Condoleanțe familiei!”, a transmis primarul orașului Negrești, Cristian Rusu, conform Vremea Nouă.

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, transmite întregii familii sincere condoleanțe: „Este regretabil să auzi că oameni tineri, care aveau încă o perspectivă de viață, oameni care n-au apucat să vadă împliniți pe toți copiii lor, în mod neașteptat au decedat, și, pe lângă condoleanțele pe care le transmit prietenului meu Corneliu Bichineț precum și familiei, îmi exprim regretul pentru asemenea lucru. Să sperăm că vor trece cu bine peste aceasta și vor păstra vie în amintirea lor imaginea celei care a fost soția, mama, care a fost un om ce a asigurat echilibrul și stabilitatea familiei! Dumnezeu să o ierte!”.