Soţia lui Dacian Cioloş militează pentru terapia prin muzică. Ea a dansat pe melodia din Zorba Grecul

Valerie Cioloș Villemin a susținut miercuri seara, la Alba Iulia, în cadrul unui eveniment găzduit de Centrul de Resurse - Academia Doamnelor, un seminar despre reducerea stresului și ameliorarea calității vieții prin muzică.

16 mart. 2016, 20:58
Soţia lui Dacian Cioloş militează pentru terapia prin muzică. Ea a dansat pe melodia din Zorba Grecul

Invitată la evenimentul „Oameni talentați ai comunității”, care a găzduit vernisajul unei expoziții cu obiecte hand made și recitaluri artistice, Valerie Cioloș-Villemin a susținut, alături de un psiholog din Brașov, Cristina Sava, workshopul „Rolul muzicii în sănătatea, armonia și educarea comunității”. Soția premierului a vorbit și despre plăcerea sa de a cânta, o pasiune mai recent descoperită. „Pe mine, cel puțin, muzica mă face să mă simt mai bine. (…). Pe mine mă ajută foarte mult„, a spus Valerie Cioloș Villemin.

Alături de unii dintre participanții la eveniment, Valerie Cioloș Villemin a și dansat, pe muzica din Zorba Grecul.

Implicată în mai multe proiecte în județul Alba, inclusiv pe partea de dezvoltare rurală,Valerie Cioloș Villemin a apreciat rolul comunității locale. „Oamenii de aici m-au impresionat foarte mult. E ideea de comunitate. Oamenii de aici (…) sunt foarte dăruiți către ceilalți. Felicitări comunității și oamenilor care se implică și dau din timpul lor liber și care cred că se poate face ceva mai bun implicându-se. Pentru mine este extraordinar. De fiecare dată când vin aici mă simt mai bine și mai energizată mă duc înapoi către București„, a afirmat soția premierului.

Valerie Cioloș Villemin a mai fost prezentă în ultimele luni și la alte evenimente organizate de Centrul de Resurse — Academia Doamnelor, un proiect implementat de Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia, unde femeile din zona Alba Iulia au la dispoziție un loc de socializare modern, dotat corespunzător, în care se susțin cursuri sau ateliere creative.