Soţia lui Florin Huidu, declaraţii şocante după ATAC: I-a dat la gât, a pierdut doi litri de sânge

Tatăl lui Huidu şi soţia lui au fost atacaţi luni seara chiar pe terasa pe care o deţin în Sectorul 4 al Capitalei. Cei doi au fost duşi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Florin Huidu a fost tăiat pe faţă, iar soţia lui are o ureche tăiată, după un conflict cu un client recalcitrant. Mirela Huidu a declarat la România TV că vor depune plângere, că soţul ei este la Terapie Intensivă şi că în urma atacului Huidu a pierdut două kilograme de sânge.

23 iul. 2013, 10:29
Soţia lui Florin Huidu, declaraţii şocante după ATAC: I-a dat la gât, a pierdut doi litri de sânge

Tatăl lui Şerban Huidu şi soţia lui au fost atacaţi luni seara de un bărbat de 36 de ani care, după ce a consumat mai multe băuturi alcoolice pe terasa deţinută de aceştia în Sectorul 4, a refuzat să achite nota de plată.

Potrivit România TV, individul a spart un pahar şi, cu un ciob, a atacat-o iniţial pe soţia fostului membru PPDD, căreia i-a tăiat o ureche, însă Florin Huidu a intervenit şi atunci a fost tăiat pe faţă. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

„Era recalcitrant de la început. A venit în bar cu doi cetăţeni, apoi a mai venit unul. Erau patru în total, dar oamenii nu au reacţionat în niciun fel. Nota a fost 52 de lei, 15 beri au fost băute în total. Când soţul meu a văzut că mi-a dat cu halba în cap, s-a speriat şi a intervenit. Omul i-a dat la gât. O să depunem plângere, acest individ nu are ce căuta pe străzi. Dacă eram mai slabi de înger, ne omora pe amândoi. Soțul meu a fost operat, este la Terapie Intensivă, este stabilizat acum. A pierdut două kilograme de sânge”, a declarat Mirela Huidu, soţia lui Florin Huidu.

Starea de sănătate a lui Florin Huidu este stabilă. Medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pentru că în urma atacului a suferit mai multe tăieturi la nivelul feţei.

„Sub nicio formă nu are legătură activitatea politică cu ce a păţit. Îmi pare rău pentru ce a păţit. Cred că vorbim de un psihopat și în zonă cred că mai sunt și alții. Trebuie să-ți aperi soția și când cineva deja te taie nu mai ai ce negocia cu el… încerci să te aperi. Florin cred că a reacționat cum trebuia. După părerea mea e mare semnal de alarmă”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan, apropiat al lui Florin Huidu.

Agresorul a fost reţinut rapid de poliţişti pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Procurorul de caz va decide dacă va cere arestare preventivă pentru 29 de zile în cazul atacatorului.