Soția lui Ilie Năstase l-a cumpărat pe armăsarul Cezar la prețul unui iaht. Doar echipamentul a fost 3.500 de euro

Soția lui Ilie Năstase a găsit o nouă pasiune și anume echitația, iar frumoasa brunetă nu a ezitat să achiziționeze unul dintre cei mai buni armăsari pentru hobby-ul ei.

19 oct. 2021, 11:15
Soția lui Ilie Năstase l-a cumpărat pe armăsarul Cezar la prețul unui iaht. Doar echipamentul a fost 3.500 de euro

Soţia lui Ilie Năstase, Ioana, are o pasiune pentru cai încă din copilărie, astfel că la 45 de ani, şi-a luat un armăsar ne culoarea abanosului, pe nume Cezar.

Partenera lui Nasty a cheltuit 3.500 de euro doar pe echipament, iar pentru Cezar, constănțeanca a a dat suma de 25.000 de euro, adică prețul unui iaht.

Imaginle postate pe Instagram în care cele două vedete apar alături de cai, au făcut furori pe internet. Ioana, soţia lui Ilie Năstase se duce săptămânal la un centru de echitație aflat în Braşov, pentru câteva ore de relaxare în compania lui Cezar, un superb exemplar pur-sânge care a fost adus din Olanda.

„De când eram copil am îndrăgit caii. Bunicul meu avea cal, dar îmi era teamă de el, mai ales că era foarte mare. Pasiunea pentru cai am avut-o dintotdeauna, dar pot să spun că abia acum este mai pregnantă. Mi-am dorit mereu o casă pe malul mării şi un cal. Anul trecut mi-am luat un teren pe malul mării, la 10 metri de mare şi vreau să-mi fac o casă. Luna trecută am luat şi căluţul. Are 3 ani, e încă copil, l-am adus din Olanda, şi a costat 25.000 de euro, pentru că e un cal cu pedigree.”

Ioana a mai dezvăluit că armăsarul Cezar are părinți cu pedigree, mama fiind campioană la trap. Căluțul beneficiază și de un dresaj de specialitate cu cei mai buni experți în echitație.

„Tatăl lui e campion mondial la frumuseţe, iar mama campioană europeană la trap. L-am dus direct la Braşov, la un centru de echitaţie, iar patronul îmi trimite zilnic filmări, îl dresează continuu, iar eu merg o dată pe săptămână, stau 3 zile şi fac 2 ore de echitaţie zilnic. Am mai căzut de pe el, dar m-am ridicat, e ca şi în viaţă. Eu un scump şi un răsfăţat. Când vin la el, îi aduc de la Bucureşti mere şi morcovi”, a povestit Ioana pentru Click.

Soția lui Ilie Năstase. Dezvăluiri despre sarcină: „Mi-am dorit dintotdeauna o fetiță!”

Ioana Simion, dezvăluiri despre sarcină. Ilie Năstase mai vrea un copil şi spune că dacă va fi fetiță se gândește să o facă „următoarea Simona Halep”. Dacă visul i se va adeveri, fostul sportiv va deveni tată pentru a șasea oară la 75 de ani”.

„Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat  Ilie Năstase.

Ioana Simion a reacţionat imediat despre posibilitatea de a deveni mamă la 44 de ani. Soția lui Ilie Năstase spune că atât ea precum și fostul sportiv își doresc o fetiță și chiar dacă nu au stabilit nimic, dacă bebelușul vrea să vină cei doi îl așteaptă cu brațele deschise. „Mi-am dorit dintotdeauna o fetiță și el, da, își dorește. Eu am mai uitat în ultima perioadă. Acum el este cel care-și dorește foarte mult. Un copil este binevenit oricând, doar că el este cel care și-a dorit.  Încă nu am fost pregătită și nu am stat cu gândul acolo. Deocamdată, am altele de făcut”,  a declarat Ioana Năstase pentru Cancan.

Ioana Simion și Ilie năstase au trecut printr-o perioadă grea și au fost la un pas să divorțeze, dar acum relaţia lor este una normală. „Nu este cum mi-aș dori eu să fie, dar accept pentru că este Ilie Năstase. Accept anumite lucruri pe care nu le-aș fi acceptat pentru nimic în lume. Eu sunt o femeie împlinită, fericită în ceea ce privește familia mea, de căsnicie mai puțin. Legat de căsnicie, mai puțin, pentru că nu decurge totul așa cum mi-aș fi dorit”,  a mai spus Ioana Simion.


loading...