Soția lui Ilie Năstase s-a răzgândit! Ioana Simion a renunțat la cererea de divorț!

Fix după un an, pentru a doua oară, Ioana Simion s-a răzgândit și a decis să-și retragă cererea de divorț. Ilie Năstase a mai primit o șansă.

22 mart. 2022, 14:57
Soția lui Ilie Năstase s-a răzgândit! Ioana Simion a renunțat la cererea de divorț!

Ioana Simion a decis să-i mai acorde o șansă lui Ilie Năstase. Soția fostului mare jucător de tenis a decis din nou să-și retragă cererea de divorț. În urmă cu un an, aceasta se afla într-o situație similară.

Soția lui Ilie Năstase s-a răzgândit!

CITEȘTE ȘI: Ce câștigă Ioana Simion de pe urma divorțului de Ilie Năstase: „Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”

Ioana Simion a decis să-și retragă cererea de divorț pe care a depus-o în urmă cu câteva luni, la Judecătoria Constanța. În luna martie a anului trecut, Ioana Simion a procedat la fel, a renunțat la procesul de divorț, după ce s-a împăcat cu Ilie Năstase, potrivit Spynews.ro.

Ioana anunța despărțirea de Ilie Năstase, în toamna anului trecut

CITEȘTE ȘI: Momente de groază pentru Ioana Simion! Soția lui Ilie Năstase, agresată într-un restaurant: „Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză!”„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele…răbdarea mea,iertarea mea, voința și bunele intenții.Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine. Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!”

, a scris Ioana pe Facebook, în luna octombrie a anului trecut.

Ioana Simion, își etalează luxul

Recent, Ioana Simiona a făcut furori la o benzinărie din Capitală. Soția lui Ilie Năstase a fost surprinsă de paparazzii într-o benzinărie, bruneta și-a etalat bolidul de lux, geanta extrem de scump, ceasul de firmă și inelul cu diamant. Îmbrăcată într-un compleu verde olive, cu o pereche de botine, Ioana Simion a întors toate privirile. Ioana a oprit într-o benzinărie din Capitală, unde avea să-și alimenteze Bentley-ul în valoare de 250.000 €. Bruneta și-a alimentat bolidul de lux cu carburant în valoare de 560 de lei.